anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tv box - nu mai pot instala aplicatia Youtube

Vioi
Începător
Instalare aplicatia youtube in tv box
Nu recomand produsul
Daca ai probleme dupa garantie nu te ajuta nimeni
12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember
Vioi, bun venit in Comunitate!!! Poti detalia problema? Ce s a intamplat mai exact, unde ai apelat si nu ai fost ajutat?

Vioi
Începător
Ultima oara la orange shop Brailei 134A.Multi nu au stiut ce este.Nu vreau decat sa pot instala aplicatia Youtube

Pololică
#StarMember
Acel TvBox a oferit la inceput posibilitatea de instalare de aplicatii? Ne poti da modelul? Nu vad cum ai putea sa instalezi aplicatii daca dispozitivul nu oferea aceasta posibilitate.

delfinas
#StarMember
Deduc ca TV Go Box nu e un fel Chromebox, deci nu merge sa instalezi YT pe el. "Cu TV Go box poți urmări și pe televizor conținut video din Orange TV Go inclus în abonamentul tău și te bucuri de multe alte avantaje." DETALII: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/tv-go-box/

Vioi
Începător
La cumparare a avut instalata aplicatia youtube .A fost cumparat special ptr aceasta aplicatie.cum st cele actuale o au instalata

delfinas
#StarMember
Pai si nu mai e instalata? Ce s-a intamplat cu ea?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ce model e? O poza, ceva, cu el?
Client Orange

Karmel
Începător
Aceiași problemă o am și eu . După ce am primit o actualizare de software, mi-a dispărut posibilitatea de conectare pe Youtube din interfață . Acum mă pot conecta la Youtube pe tv box doar cu ajutorul telefonului .

Karmel
Începător
Atașez foto dispozitiv

Vio73
#StarMember
Probabil că a fost ceva in plus, care nu s-a angajat Orange că-l oferă și la actualizare, a dispărut. Nu se poate da o resetare din fabrică, ceva?

DanielaH
Moderator
Salut! S-a rezolvat situația cu aplicația Youtube?

Pololică
#StarMember
N-ar fi prima data cand un producator de aplicatii decide sa retraga aplicatiile proprii de pe anumite dispozitive (nu doar sa le lase acolo, fara posibilitate de conectare la servere). Ceva similar s-a intamplat cu Windows Phone/Mobile si cu BlackBerry.