Poate ar trebui sesizati cei de la Orange in legatura cu calitatea foarte slaba a routerelor. Nu au setari de securitate!!!
Este foarte rau ca ne obliga (cf. vreunui abonament) sa folosim astfel de routere bune de aruncat ca gunoaie informatice.
Sau ofera internet prin cabl ...intregii tari (pt ca nu se adapteaza infrastructura, desi multinationala ar putea) sau sa nu ne mai bage pe gat asemenea instrumentar mizerabil. Care doar "merge". Ce nemultumiri avem...
Routerul meu e spart in mod continuu de un ordinar, si orice sesizare catre Orange decurge la modul "adresati.va autoritatilor". AHA! (nu.mi ziceti de politie & infractionalitatea cibernetica). "Haideti, cucoana., ca avem chestiuni serioase de rezolvat, crime, rapiri, ia faceti un...printscreen si spuneti.ne, clar, ce are hackerul cu dumneavoastra". :):):)
- In rest, Orange e bun!
(in locul sefilor lor, eu as lucra mai mult la calitatea uman-tehnica a consultantilor, cei care raspund la telefon si nu au habar, una mi.a zis odata, cu parere de rau "asta e karma dvs, suntem prea mici".