anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setari pentru internet Nokia 6310i

Notnai
Junior
Am făcut setările automate pentru nokia 6310i, dar nu se deschide internetul, sitie cineva din ce cauza, ar trebui sa am un abonament special pentru GPRS?
22 Răspunsuri 22

DanielaH
Moderator
@Notnai, ai reușit să faci setările? Funcționeaza Internetul?

Notnai
Junior
Nu merge, am încercat toate variantele

Nokia6310i
Junior
Salut, am incercat si eu setarile de mai sus si am reusit sa intru pe internet dar in uk, urmeaza sa ajung in romania in vreo 2 saptamani si incerc sa vad daca functioneaza si de acolo. Revin cu update

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Nokia 6310i bine ai venit în comunitate! Ne bucurăm că a funcționat și te așteptăm cu update din țară 🙂

Nokia6310i
Junior
Salut. Am revenit cu update, la mine functioneaza se conecteaza la GPRS am incercat si in tarile ce le-am tranzitat si la fel a functionat fara probleme.

Notnai
Junior
Care setări, mai exact...

Nokia6310i
Junior
Salut, am atasat cateva poze la setarile ce le am eu facute, la username si password nu am pus nimic. Sper sa iti fie de folos

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Problema este APN-ul. Setarile automate vin cu APN "wap" care nu mai functioneaza. Cu APN "net" macar incearca sa deschida ceva, dar avand in vedere ca nu mai sunt prea multe site-uri WAP (wap.orange.ro de exemplu nu pare sa mearga), incarca ce incarca, dupa care da eroare "No response, try again!".

Deci...sunt mai multe probleme aici. Prima, si motivul erorii, este APN-ul. Dar si daca ii pui APN-ul corect, tot nu deschide nimic. Cel mai probabil din cauza ca nu mai exista site-urile.

O sa mai incerc sa vad daca reusesc sa-i dau de cap. Dar...slabe sanse. Daca gasesc ceva, si reusesc sa-l fac sa mearga, anunt aici, pentru posteriate. :))

Client Orange