anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setare canale pe ub tv mai vechi.PANASONIC 26LX 70 P

Doru4
Începător

Tv ul Model Panasonic 26 LX70P mai poate fi setat pentru a viziona un minim de canale în rețeaua Orange. Mai este compatibila tehnologia de acum 10 cu cea de acum. Televizorul funcționa acum 4 luni intr o locație cu abonament TELEKOM .La m mutat intr o alta locatie unde exista rețea  Orange. Nu știu cum să  fac să  configurez canalele.Am încercat pe toate intrarile: HDMI1,2 TV. Nu am reușit.Imi pare rău să renunț la el când știu că  funcționa.

 

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember

Bun venit in Comunitate, Doru!!!

Ce abonament tv ai unde locuiesti acum? Ce mesaj de eroare primesti?

Orange Home TV premium. Zona Suceava. Mesaj Nu a fost găsită nici o stație. Introduceți antena ( am verificat cablu de antena e pus. Acest mesaj a apărut după ce am ster setările vechi de canale și am setat aria Europa de Est.

 

Cand ti s-a montat cablul, ai testat daca merge serviciul?

Nu stiu cum e meniul televizorului tau, dar ai posibilitatea de a nu alege o zona  sau/si provider anume?

FLo1
#StarMember

@Doru4: Bun venit în Comunitate. Pentru recepția TV beneficiezi de servicii prin cablu sau satelit? TV BOXul instalat este funcțional? Ai dat o rescanare (căutare, actualizare) a posturilor TV din noua locație? E posibil să fie necesară. Te așteptăm cu detalii. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu ai primit receptor? Indiferent că e tehnologie prin cablu sau satelit, dacă tv-ul are mufe HDMI, ar trebui să funcționeze cu receptor. Dai scanare canale din receptor, nu din tv.

Baftă!

Pololica
Specialist

Salut!

Daca ai decodor, televizorul va fi mai mult un monitor si nu are nevoie de setari specifice.

Vad ca modelul nu suporta semnalul de satelit (DVB-S sau DVB-S2). Incearca sa configurezi aparatul (decodorul de satelit) primit si sa pui un cablu HDMI care sa lege televizorul de decodor.

DanielaH
Moderator

@Doru4, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?