anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Serviciul Orange TV DTH oferă si modul CI+?

Ascary
Campion certificat
De curând mi-am cumpărat un tv Smart cu interfață DVB S2 și vreau să renunț la receptorul Orange și să-l înlocuiesc cu un modul CI+. Știți dacă Orange comercializează așa ceva ?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Se oferă în custodie, nu se vinde. Există la Orange, atât la satelit, cât și la fibră această posibilitate de a folosi cam, dacă ai un tv cu DVB-S2 compatibil (mă refer acum strict la satelit). Este mult mai eficient să folosește o singură telecomandă în loc de 2, să faci economie de curent și să nu mai ai atâtea cabluri în plus prin casă. Primul modul CI+ HD (așa se numește) se oferă gratuit, iar celelalte 2, contracost (un euro/lună).

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Miha_Z
#StarMember
Din cate stiu le poti doar inchiria, nu si cumpara. Echipamentele, receiverul/modulul CI+ si cardul TV, sunt incluse in pachetul Orange Home TV prin cablu. Acestea vor ramane in custodia ta pe intreaga perioada contractuala.

Vio73
#StarMember
Se oferă în custodie, nu se vinde. Există la Orange, atât la satelit, cât și la fibră această posibilitate de a folosi cam, dacă ai un tv cu DVB-S2 compatibil (mă refer acum strict la satelit). Este mult mai eficient să folosește o singură telecomandă în loc de 2, să faci economie de curent și să nu mai ai atâtea cabluri în plus prin casă. Primul modul CI+ HD (așa se numește) se oferă gratuit, iar celelalte 2, contracost (un euro/lună).

Salut, la relatii cu clientii mi au spus ca modul ci+ se poate doar la fibra optica, nu la satelit. Pana la urma cum e? Mulțumesc 

Razvan
#StarMember
Imaginea si sunetul redat prin tunerului TV-ul este mai buna dpdv calitativ decat printr-un STB, din acest punct de vedere Orange se gandeste la client, oferiindu-i cea mai buna solutiei dpdv tehnic si anume CI+, in custodie, la DTH.