anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme ZTE F6600R - In atentia Orange si a noilor abonati !

Minolta
Junior entuziast

Probleme la modelul ZTE ZXHN F6600R, recent instalat pentru pachetul Fibra 2000 + TV Premium:

- Porturi LAN izolate

Doar la WLAN exista optiune SSID Izolation ON/OFF, porturile LAN 1-4 raman intotdeauna izolate intre ele. Cu alte cuvinte, un device conectat prin LAN1 nu poate comunica cu alt device conectat prin LAN2, LAN3 sau LAN4, indiferent de combinatie. Singura posibilitate de a comunica in reteaua locala este din WLAN (cu optiunea de izolare debifata la respectivul SSID) catre un device din LAN.

- Lipsa port 2.5Gbps (platesti Fibra 2000 si primesti ONT cu porturi gigabit)

- Incompatibil cu Link Agregation LACP-IEEE 802.3ad

- Lipsa client DDNS

- Lipsa optiune de management extern

- Lipsa semnal la unele canale HD

Posibil sa fie rezolvate printr-un update rapid de firmware, deocamdata am depus o sesizare la departamentul tehnic. In caz contrar, renunt la contract si depun plangere la autoritatile competente. Toate aceste disfunctionalitati sunt o bataie de joc la adresa clientilor care trateaza ofertele Orange cu incredere si primesc cu totul altceva !

56 Răspunsuri 56

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Cu plăcere!

Andrei15
Junior

Intr-adevar mi-a cazut si mie fata cand am vazut ca platesc extra sa vad internetul cum se duce de la 1gb la 10mb si pingul de la 7 la 200. In casa destule deviceuri care au nevoie in permanenta de o conexiune buna deci cand am vazut ce internet de cafenea gratis aveam am spus ca poate e de la un switch dar dupa 4 ore de troubleshooting mi-am dat seama ca ZTE este o mare chinezarie de 2 lei. Voi suna maine la cei de la orange cu speranta sa imi aduca un router care chiar suporta 2000 ca in oferta sau reziliez contractul si ma mut la un competitor. Mi se pare o mare bataie de joc si pierdere de timp.

Minolta
Junior entuziast

Da, este o bataie de joc la adresa abonatilor care platesc de buna credinta acele servicii care suna bine doar in ofertele lor pompoase. Le-au mai denumit si LOVE... cred ca CHEAT 2000 era corect.

Daca problema cu operatorul economic care a prestat serviciul nu se rezolva pe cale amiabila, voi depune sesizare, asa dupa cum recomanda ANPC. Pana acum, zero barat. Probabil au impresia ca eu glumesc.

Minolta
Junior entuziast

Revin cu noutati dupa 15 zile de sperante si nenumarate convorbiri telefonice paralele cu subiectul:

Ex.: Alimentatorul este bagat in priza?  Nu tine de noi, va redirectionez catre alt departament. Buna ziua, ati depus cumva o sesizare? Ma ocup in mod special, vedeti ca o sa fiti sunat sa-mi acordati o nota. Sunteti sigur ca butonul rosu este apasat? V-am apelat in legatura cu deranjamentele mentionate in email, ce probleme aveti?...

Azi mai exact, profesionistii din cadrul departamentului tehnic au reusit sa incarce in ONT un update de firmware ce a "rezolvat toate problemele", adica nu mai functioneaza deloc (BOOTLOOP), ceva gen ZTE LED PARTY by ORANGE ROMANIA 😂 chiar amuzant... zic !

P.S. Nu este specificat nici in contract nici pe site, dar ei mi-au comunicat verbal ca Orange nu ofera PTR Record (Reverse DNS) decat clientilor business. O implementare banala cu restrictii absurde si total nejustificate... printre altele !

Stiu ca a trecut mult timp dar...ai rezolvat-o cumva? 8luni mai tarziu, fix aceiasi problema, acelasi RT4, aceiasi izolare de care nu scap. Fix acelasi modus operandi, cu "varianta imbunatatita" oferita d-aiurea, routerul asta minune care mi-a distrus toate automatizarile si conexiunile...
Daca nu si nu, inchid si eu cu RT.

Nu s-a rezolvat, am insistat destul asupra acestui aspect astfel incat sa-mi dau seama ca nu se doreste acest lucru, sau ca dispozitivul este foarte “sarac” din punct de vedere tehnic.

Suna foarte cunoscut :"Nu tine de noi, va redirectionez catre alt departament. Buna ziua, ati depus cumva o sesizare?.....V-am apelat in legatura cu deranjamentele mentionate in email, ce probleme aveti?... :))))))))))))))

Salut dragilor.

Same issue here. 

M-am abonat la orange acum 1 an. acceeasi problema cu wifi isolation. Dupa zeci de telefoane si peste 8h pierdute pe la 10 departamente de suport, ca ma si plictisisem sa spun aceeasi poveste over and over, si dupa ce primisem vreo 4 echipe acasa sa inlocuiasca si reseteze echipamentul, o minte mai stralucita a reusit sa faca update de firmware. Si mi-a rezolvat problema. Acum pot ccomunica lan cu wifi. 

Insa, a aparut alta problema. s-au blocat toate ssid-urilre, adica sunt grey out si nu mai pot edita adauga scoate nici un wifi. 

Problema cunosccuta si asta cu noul firmware. Drept urmare, am de ales intre firmare vechi cu issue ap isolation si problema noua. 

Mai nou, tot crapa CATV-ul, desi netul merge brici (800mbps). 

Success....

Si acesta este FW:
Device Type F6600R
Device Serial No. B08B92-ZTEGCE19E3F0
Batch No. 07e7P3N21025a
Hardware Version ZTEGF6600V903
Software Version ZTEGF660012RO
Boot Version V9.0.10P10N8

Cum se poate vedea in screenshot, au si disparut cateva ssiduri :)))

Radutuby
Junior

Eu am rezolvat izolarea porturilor la acest ZTE cu o sesizare, si s-a rezolvat cu un update de firmware remote.

Minolta
Junior entuziast

Un caz fericit. La mine au trecut doua saptamani in care am facut 5 sesizari scrise si n-au reusit acest lucru.

Spune-mi te rog, cu ce versiune de firmware ti-au rezolvat problema izolarii si daca ai testat toate cele 3 variante de comunicare intre LAN - LAN, LAN - WLAN si WLAN - WLAN. Multumesc anticipat !

Salut Radu, poti sa-mi spui te rog daca odata cu acest update the firmware s-a rezolvat si problema cu porturile gigabit. Am cerut upgrade la contract, acum am Fibra 2000 dar viteza prin cablu nu depaseste 1Gbps. Am sunat la 300, am discutat cu ei, am cerut si eu update de firmware la ONT, momentan e inca in asteptare, ei mi-au zis ca pachetul Fibra 2000, functioneaza "altfel", adica e impartit, 1Gbps/1Lan si 1Gbps/1Lan.

Multumesc frumos

Radutuby
Junior

Salut am asa: ZTE GF660007 RO, Merge LAN-LAN WIFI-LAN LAN-WIFI

Batch No. 07e6P3N11038a
Hardware Version ZTEGF6600V903
Software Version ZTEGF660007RO
Boot Version V9.0.10P10N7

Minolta
Junior entuziast

Eu am modelul ZTE GF6600 V903 (banuiesc ca este identic) cu firmware ZTE GF660004RT.

I-au facut update cu ZTE GF660006RT care a esuat, iar ZTE GF660007RO n-au incercat.

Multumesc mult !