anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pareri laptop lenovo v15

Iulius
Junior
Dacă a achiziționat cineva laptop v5 de la Orange și dacă merită
4 Răspunsuri 4

Fastfurios20
Junior entuziast
Buna dimineata,Lenovo Laptop V15-ADA RYZEN 3 3250U FHD4GB256G UMA 2YRD DOS.Nu am cumparat acest laptop dar din ce arata la configuratie este bun facand un raport calitate pret.O zi buna

Vio73
#StarMember
Salutare! Acum depinde și de utilizarea pe care vrei să i-o dai! Dacă ți-l dorești pentru ceva făcut zi de zi, adică citit presa, ceva documente, interacțiuni online, etc, eu zic că este ok. Cred că e același cu cel de aici: https://www.emag.ro/laptop-lenovo-v15-ada-cu-procesorryzentm-3-3250u-2-60-ghz-15-6-full-hd-4gb-256gb-ssd-amd-radeon-graphics-free-dos-iron-grey-82c70061rm/pd/DGHRX3MBM/ Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Desi se vrea a fi un ultra-portabil, la configuratia listata este mai mult o tableta cu tastatura decat un latop. Totul este on-board, adica integrat in placa de baza: RAM, placa video, placa sunet, etc. Nu prea poti sa-i faci upgrade-uri ulterioare. Lipsa unitate optica + sistem de operare Free DOS fac instalarea unui Windows ceva mai migaloasa. Asta pentru Free DOS este ce vrei tu, mai putin sistem de operare. Plus ca aceasta operatiune nu este chiar pentru oricine. Pretul de 1600 - 1700 lei pentru configuratia listata este usor deplasat. Altex vindea ceva la o configuratie relativ asemenatoare, sub brand Myria, dar cu touchscreen si care pe la inceputul anului avea pret de raft de 800 lei. Poate calitate finisajelor de pe Myria nu erau la acelasi nivel precum Lenovo, dar Myria era comercializat de Altex pentru 800 lei. Acum, depinde si ce anume vrei sa faci tu cu acest asa-zis laptop. Poti lua in calcul faptul ca pentru 1700 lei gasesti in magazinele de specialate laptop-uri SH mult mai bine echipate si 2 ani garantie.

Iulius
Junior
Bună ziua doresc să achiziționez un Laptop sh de pe site IT SH dacă va pricepeți la componente dacă sunt rentabile dorim un laptop pentru școală cu programe Word sa proceseze bine.