anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu-mi merge internetul prin router B311-221

Gobi
Junior entuziast
Salutari, am un router cu sim model B311-221 de la Huawei, ideea e ca nu merge deloooc ma omoara, semnal la 75-80 si tot nu merge, ce pot sa i fac ca l am mutat peste tot, poate cineva sa mi recomande un router 4g+ sau o antena sau orice sa l fac sa mearga sa ma pot uita pe tiktok macar, abia m am mutat la tara si wi fi ul nu ajuta deloc. Multumesc
37 Răspunsuri 37

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu sunt acum în fața lui ( sunt in concediu), dar urmărește pe aici, poate te ajută: https://comunitate.orange.ro/questions/2596540-huawei-b535-232-wan-failover-to-lte Vezi și pe Youtube, poate te ajută un filmuleț de genul: https://youtu.be/EYdIz1hyOWw Sau aici: https://youtu.be/cA7i49w30WI Baftă!

delfinas
#StarMember
Vio, eu ziceam sa bage SIM-ul de la telefon in routerul nou, nu cel de la abonamentul de net in telefon. In router nu merge orice SIM, doar unul strict pt/cu serviciu de internet?

Gobi
Junior entuziast
Am facut acei pasi, asta imi arata mie si nu stiu ce sa i fac, modemul citeste cartela.

delfinas
#StarMember
Gobi, arunca un ochi si aici https://comunitate.orange.ro/questions/2333450-parere-aveti-noul-ruter-huawei-535-oferta-orange

Vio73
#StarMember
Merge simul de la telefon fără probleme in router. Sau cel puțin așa ar trebui! Cere totuși ajutor la 300, pentru că li se termină programul apoi.

Gobi
Junior entuziast
La mine nu merge, nici nu l recunoaste si nici liniutele alea la semnal nu apar. Am incercat si carteala de telekom

delfinas
#StarMember
Daca nu citeste nici un SIM, inseamna ca are niste pb routerul.

Vio73
#StarMember
Atunci poate fi o problemă cu el. Dar nu strică să pui o întrebare, poate ne scapă ceva. Mie mi-a mers din prima când am introdus simul în el.

Gobi
Junior entuziast
Eu din ce stiu sim-urile pt telefon sunt diferite de cele pt modemuri, probabil de aceea nico nu merge. Cand pun sim ul pt modem din modemul vechi cel nou il citeste, apare semnalul, in home page ul de dupa conectare imi apare LTE orange, dar imi arata internetul ca fiind deconectat. Atasez imagine

Vio73
#StarMember
Bănuiesc faptul că nu ai pin pe acel sim, pentru că trebuie dezactivat intr-un telefon. Este foarte posibil să nu ți se dea acces de la ei, dacă nu ai routerul luat de la Orange. Abonamentul meu este mai vechi și poate de aia mi s-a permis să folosesc și alte modele, dar tot agreate de ei. Sigur, și al tău este in aceeași situație, dar cred că nu-ți dau ei acces. Ai detalii aici cu o situație asemănătoare; https://comunitate.orange.ro/questions/2554875-orange-apn-net-acces-internet-router-mikrotik De aia ți-am zis că e bine să vorbești cu ei!

delfinas
#StarMember
Nu se vede atasamentul, Gobi.

Gobi
Junior entuziast
Am sunat la ei, au resetat au facut.. sper

Gobi
Junior entuziast
Atasamentul il repostez nu stiu de ce nu merge

Vio73
#StarMember
Dă un restart la router! Are undeva o gaură. Îi bagi un ac și îl ții câteva secunde să se stingă ledurile.

Gobi
Junior entuziast
I am dat, de m multe ori