anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Laptop la prelungire abonament

Ciobanu_cristia
Începător
As dori sa achizitionez un laptop, si sotiei mele tocmai ce i au expirat cei doi ani de contract la orange,credeti ca am putea face vreun discount daca isi prelungeste abonamentul?
5 Răspunsuri 5

Miha_Z
#StarMember
Suna la 300 si cere cu departamentul de ofertare. In functie de abonamentul si laptop-ul dorit poti negocia si obtine un pret mai bun. De asemenea poti profita si de reducerile din programul Hot Summer. Poti cumpara laptop in rate pe factura Orange sau in 6 - 12 rate lunare, cu cardurile de credit de la 4 banci partenere. La cardurile BRD Finance MasterCard, cardul de Cumparaturi de la Banca Romaneasca si Cardul Avantaje ai 0% dobanda la cumparaturile in 6 sau 12 rate din Orange shop. La cardul Star de la Banca Transilvania beneficiezi de plata in 6 rate fara dobanda a produselor sau puncte de loialitate, prin programul StarCARD. Mai multe detalii gasesti si in link-ul: https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/index.html

teacher_
#StarMember
Părerea mea este sa mergi in Orange Shop. Sigur că poate fi negociat, în funcție de niste criterii. Poți suna și la nr. 300, și vei fi pus în legătură cu un consultant. Ce fel de abonament e? De internet, voce, family? În funcție de ce alegi, vei avea discounturi de până la câteva sute de euro, în funcție de vechime. Poți cumpăra și în rate direct la Orange, fara intermedierea băncii, direct pe factura. Au mai fost asemenea discuții, îți dau link-urile https://comunitate.orange.ro/questions/2015319-lua-laptop-orange De asemenea https://comunitate.orange.ro/questions/2044392-achizitiona-laptop-rate-orange Sa ne spui și nouă ce ai făcut. Toate bune!

Vio73
#StarMember
Cel mai bine este să ceri o ofertă personalizată la Serviciul Clienți sau să mergi într-un Orange Shop, unde poți discuta cu cineva autorizat. Ideea este că nu știu în ce măsură găsești și un laptop care să-ți placă. Succes! Oricum, subiectul s-a mai discutat, la acel topic fiind chiar eu inițiatorul: https://comunitate.orange.ro/questions/2015319-lua-laptop-orange

Laura_cio
Senior
Intra in contul My Orange, in magazinul online și vezi ce oferte găsești. Nu uita ca afara au fost 30 grade și ai avea o reducere de 15%. Înainte de toate, consulta magazinul online!

DanielaH
Moderator
@Ciobanu cristian, ai achiziționat laptopul dorit? Daca da, revino în Comunitate si povestește-ne de ce ofertă/ discount ai beneficiat. Iar dacă te-a ajutat vreunul din răspunsurile primite aici, marchează-l ca soluție.