anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

KAON Ordine canale

Andrei1
Junior
BOX TV KAON.
Exista un mod sa schimb numarul canalelor?
Faptul ca numarul canalelor este din atatea cifre te rupe-n doua, mai ales seara.
Iar sistemul cu Programe favorite, este cel putin nedemn de un tehnician. Sa trebuiasca sa apesi Favorite, apoi din sageti si OK sa-l activezi de fiecare data, este total aiurea. Daca am ales favorite, Kaon ar trebui sa tina minte la urmatoarea pornire.
Iar numerele presetate ale canalelor sunt vai de capul lor. Ar trebui sa tin minte ca Emisiunea este pe 437 sau 658?
In general, ca sa ajungi la un anume canal trebuie sa faci atatea giumbuslucuri, ca mai bine te culci linistit...
Exista o solutie practica la accesarea canalelor favorite?
7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember
Sa stii ca ordonarea este de bun augur (ca standard). E mai usor sa iti amintesti ca un canal de filme sau un canal de sport incepe cu cifra X. Ca exemplu (desi nu mai folosesc UPC de peste 4 ani, ii pot recomanda): - pozitile 1-99 erau pentru canalele generaliste - pozitiile 100-150 pentru filme - pozitiile 151-199 canalele HD - pozitiile 201-299 pentru sport - pozitiile 301-399 documentare - pozitiile 401-499 stiri - pozitiile 501-599 canale copii - pozitiile 601-699 muzica - pozitiile 701-799 canale maghiare - pozitiile 801-999 canale religioase si teste Sper sa nu fi incurcat prea tare unele din ele. Bine, nici ei nu au chiar o ordine perfecta (de exemplu, Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD sunt unul dupa altul, dar Eurosport 1 si Eurosport 2, deci SD-urile, sunt la 3 sau 4 pozitii distanta unul de celalalt). Daca pe tine te incurca (asa cum ma incurca pe mine aranjarea grilei Digi), poti incerca sa le pui la favorite.

delfinas
#StarMember
Am avut o pb similara, dar cu tv LG si Digi. A trebuit să reiau instalarea, dar la furnizor sa nu mai aleg Digi, ci "Alt furnizor" și așa am avut acces la meniul de mutare a canalelor in ordinea dorita de mine. Poate daca alegi opțiunea "Alt furnizor" sau cum i-o zice in meniul tv-ului tău, te lasă să ai acces la toate canalele pe care le ai in grila.

Andrei1
Junior
Da, ar fi OK ordonarea, daca as putea sa dau ignore la unele canale(adica sa selectez sa nu-mi mai apara in lista). De exemplu, la stiri mi-ar trebui doar vreo patru, la muzica, vreo trei, samd... Asa cum este sistemul, trebuie sa bagi trei cifre si apoi sa mergi prin vreo 15 posturi pana la cel dorit. Daca as avea de exemplu, doar patru cu 400, ar fi OK. Iar cu favoritele ma enerveaza ca trebuie sa selectez favorite, apoi sa-l activez, dupa care sa navighez la pozitie. Nu ai o setare ca Tvboxul sa fie default in favorite. Plus ca nu enormal ca sa te-ncurci in lista de canale de alea blocate... Sunt de curand client Orange si ama juns la concluzia ca abonatii lor sunt foarte ageri la ore inaintate din noapte... 🙂

Andrei1
Junior
@delfinas Multumesc de raspuns. Problema mea este ca am un tvbox Kaon Orange legat prin HDMI la TV. In afara de faptul ca imi trebuie doua telecomenzi, nu pot sa ordonez sau sa ignor anumite canale. Trebuie sa navighez prin sute de canale, cand imi trebuie vreo patruzeci... ceea ce evident mi se pare gresit(nu vad de ce as avea si varianta SD si varianta HD in lista de navigat si in plus 150 de canale blocate). Iar ca sa le introduci din tastele numerice, cam greu la trei cifre. Iar solutia favorite este peste mana, trebuind sa o activezi. macar daca ai apasa pe butonul de favorite ar trece in favorite fara inca o apasare... si doar 32 de canale nu-s de ajuns...

Pololică
#StarMember
@Delfinas: combinatia LG+Digi e si la mine. Nu am sesizat sa am optiunea de "Alt operator" la cautare canale. Cand o sa mai dau cautare (sau o sa mai umblu la canale) o sa ma uit. Momentan le am pe Favorite (si oarecum grila UPC: primele generalite, apoi filme, apoi documentare, apoi sport, apoi muzica, si cateva pentru restul). Mersi de pont. @Andrei1: vezi daca ai in meniul televizorului ceva legat de "Stergere canal"/"Delete channel", "Skip" sau ceva similar? Totusi, card CI+ nu merge la televizorul tau? Ai elimina un aparat.

Andrei1
Junior
@Poliolica Multumesc pentru raspuns. Am inteles ca televizoarele Philips au probleme grave cu cardurile CI+, iar televizorul este pus pe perete. Decat sa umblu des in spate, mai bine ma duc la cinema.

delfinas
#StarMember
@Andrei, cu plăcere! Știu că îți ia ceva timp sa le pui in ordine, dar e mai simplu după aceea. Plus că în Favorite pui strict posturile pe care ți le dorești. @Pololica, trebuie sa cauți "All operator" de când faci setările inițiale ale tv ului, sa nu alegi furnizorul nominal, ci, să-i zicem, "și alții". Doar așa îți arată comenzile de schimbare a ordinii canalelor. Dacă deja e setat furnizorul, vei putea face schimbări doar in lista de favorite. Cel puțin așa e la al meu. DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2867561-review-smart-tv-lg-32lm6380plc