anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare 4 decodor samsung

Deea_ily
Junior
Buna, am un decodor samsung, a functionat vreo cateva luni apoi s a oprit, l am lasat cred ca mai bine de un an in cutie iar acum 2 zile am avut nevoie de el dar tot nu merge, imi da eroare 4, am sunat la serviciu clienti, au incercat ei sa imi reseteze ceva pe acolo pe la canale dar tot nu merge. Acum astept sa ma sune din nou sa imi spuna cum sa procedez, semnal la cablu am ca am pus alt decodor, nu stiu care ar fi problema, i am intrebat daca ar putea fi stricat decodorul si au zis ca atata timp cat da eroare 4 functioneaza!
8 Răspunsuri 8

Pololică
#StarMember
In mod normal ar fi trebuit sa programeze interventia unei echipe tehnice. O varianta posibila este o problema cu cardul inclus in acel decodor. Ori a fost "desperecheat" de decodor, ori o eroare de citire. Cel mai bine ar fi o trimite in service pentru a vedea exact ce are.

Vio73
#StarMember
Salutare! I-ai dat oprire și repornire și tot așa face? Dacă zici că ai verificat și ai semnal de pe satelit, e clar că e o problemă cu el, care cred că va fi rezolvată prin înlocuire, cel mai probabil. Când vor veni cei de pe teren, ei vor face constatarea și vor stabili ce este de făcut! Succes!

Deea_ily
Junior
L am inchis si redeschis de m am plictisit problema e ca este achitat,nu e in custodie,si garantie nu mai are,astept sa vad ce zic,nu m au sunat pana acu

Vio73
#StarMember
E de la fostul Telekom? Eroare 4: https://www.blog.satelitromania.ro/telekom-eroarea-4-va-rugam-sa-apelati-la-serviciul-clienti-pentru-a-va-abona-la-acest-canal-4/ Deci tot la ei este cheia!

Deea_ily
Junior
Am facut si treaba asta dar tot nu functioneaza,astept sa trimita echipa pe teren!multumesc

Vio73
#StarMember
E ceva tehnic, ce numai ei pot să rezolve, din păcate! Succes!

DanielaH
Moderator
@Deea_ily, s-a rezolvat situația?

Deea_ily
Junior
Nop,m a sunat cineva dar nu am putut raspunde ca eram la serviciu si atat!!!