anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum schimb conexiunea din 5hgz in 2,4?

Celia1
Începător

Buna ziua!

cum schimb conexiunea din 5 GHz in 2,4 GHz dacă codul acela de 192 168 1 1 nu merge ? Multumesc

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember

Salut,

Acela nu e un cod. E cel mai probabil adresa IP a routerului. Poti incerca sa deschizi intr-o fereastra de browser pagina https://192.168.1.1. dar trebuie sa fii conectata la reteaua respectiva, altfel nu o sa mearga.

Oricum, nu trebuie sa schimbi nimic. In mod normal, routerul emite pe ambele frecvente (2.4GHz si 5GHz) simultan, creand doua retele WiFi (cate una pentru fiecare frecventa). Astfel incat, tot ce trebuie sa faci este sa alegi reteaua potrivita (cea de 2.4Ghz in cazul asta) din lista de retele WiFi disponibile.

Vio73
#StarMember

Bună, Celia!

Nu trebuie să faci nimic dacă ai ont ZTE 6600!

Merge fără probleme, chiar dacă nu ei benzile separate. Am și eu un astfel de aparat în custodie și își face foarte bine treaba și așa.

Când accesezi 192.168.1.1, trebuie să scrii admin, iar parola de acces este pe spatele routerului. Nu cea de wifi, ci cealaltă.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Celia1: Bun venit în Comunitate. Pe eticheta de pe spatele routerului ai adresa corectă cu care să poți accesa meniul routerului (dacă ai verificat și 192.168.1.1 nu este corectă). Apoi, verifici și activezi dacă este cazul și rețeaua wifi de 2,4GHz, nu doar pe cea de 5GHz. Acestea vor fi distincte. Dacă întâmpini dificultăți revino cu detalii aici pe topic. Numai bine. 

Multumesc

@Celia1: Ai reușit să accesezi interfața routerului? Ai făcut modificările dorite? Te așteptăm cu detalii. 

NickyS
Community Manager
Community Manager

Salutari, ai reusit?

Pololica
Specialist

Buna, ne poti oferi modelul de router pentru a te putea ajuta mai la subiect? Am un router Huawei si pot jongla intre cele doua frecvente (2.4GHz si 5GHz) dupa bunul plac:

  • o singura retea cu acelasi nume, 5GHZ prioritara fata de 2.4GHz
  • doua retele cu nume similar (pentru 5GHz avand la final ...5GHz)
  • una din ele (ori 2.4GHz. ori 5GHz).