Speta in cazul meu este urmatoarea:detin abonament de telefonie mibila, detin si abo ament de net mobil, detin si televiziune prin satelit cu pachetul world... Asa, pentru o alta locatie decat cea cu abonamentele pe factura(alta locuinta), mi am luat un router, o cartela orange(am trecut o pe yoxo) ca sa am acces la internet pentru ca nu exista infrastructura pt net sau televiziune de la nici un operator in zona(infrastructura-cabluri, fire, etc). Bun, cu netul am rezolvat si chiar este decent netul de la orange 4g-prin router. Acum, ca sa vad si ceva televiziune am luat acel tv box orange ca sa vad posturile din tv go. A trebuit sa platesc 3,5 euro ca sa vad totusi televiziune(pachetul world) pentru ca din toate abonamentele detinute de mine nu este niciunul bun ca sa asocieze gratis tv go la mine. Ehh pai daca tot am platit suplimentar 3.5 euro am vrut ca macar sa am o calitate mai buna si am luat Chromecast 4k...ghinion..nu se poate... Mna, cred ca s cel mai prost utilizator de Orange de pe planeta. Imi vine sa renunt efectiv la orice abonament si sa pun direct aplicatia Smart IPTV direct din tv si le platesc la aia ce vor si gata cu orice serviciu Orange.