anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot modifica GHz de la modem??

Lidia389
Începător

Cum pot modifica GHz de la modem?? Imprimanta nu se mai poate conecta la el pt ca are GHz prea multi?!

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@Lidia389: Bun venit în Comunitate. NU poți modifica GHertzii modemului, dar poți în schimb să ne explici detaliat ce dorești să faci și nu reușești. Cu siguranță se va găsi o soluție de ieșire din impas. Te așteptăm cu detalii.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Lidia.

Hai sa vedem daca am inteles. Ai o imprimanta Wireless? Reteaua pe care vrei sa te conectezi este cumva una de 5GHz? Daca da, tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi la cea de 2.4GHz. Majoritatea imprimantelor si obiectelor "smart" din locuinte comunica pe 2.4GHz. Cel mai probabil la fel este si imprimanta ta.

Nu ai cum sa modifici Gigahertzii. Tot ce poti face este sa te conectezi la reteaua corecta. Deci vezi sa nu fi dezactivat cineva cumva reteaua de 2.4GHz din router. Daca nu, si daca iti apar ambele retele, trebuie sa conectezi imprimanta la reteaua de 2.4GHz.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Lidia389: "nu se mai poate conecta". Înțeleg că a fost funcțională conexiunea. Dar ce s-a modificat? Routerul? Imprimanta? S-a modificat configurația routerului pentru WiFi? Ar fi utile câteva detalii.