anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot conecta un al doilea televizor (care nu e smart)?

Valibosu
Junior

Salutare! Am un televizor SMART conectat prin fibră, cum pot conecta un al doilea televizor? (care nu e smart), am încercat cu un spliter dar nu am reușit.

 

1 Soluţie acceptată‚

Valibosu
Junior

S-a rezolvat, mulțumesc, de fapt era nevoie de un reciver între tv și router, tv-ul fiind mai vechi!!

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Despre ce fel de televiziune este vorba? Dacă e vorba de televiziune prin cablu, trebuie să meargă, iar dacă este vorba de tv satelit, nu va merge decât cu receptor la două tv -uri.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Valibosu: Bun venit în Comunitate. Televizorul prin ce fel de echipament este conectat de la fibră? Pentru că nu este conectată fibra direct la TV Smart. Ai cumva un TV BOX? Atunci ai cablu tv si poți conecta câte TV-uri vrei, folosind doar un spliter după acel TV BOX. Ai cumva RECEICER sau ai instalat vreun CARD CI+? Atunci ai nevoie pentru un alt TV de un echipament similar.

delfinas
#StarMember

Vali, bun venit in Comunitate!!!

Fibra nu cred ca intra direct in tv, ci intai intr-un router, nu? Routerul are iesire pt cablu coaxial? Daca da, atunci  conectezi un splitter la iesirea din router si apoi tragi cablul coaxial catre cele 2 televizoare,

Vio73
#StarMember

Trebuie să revii cu mai multe detalii, pentru a putea fi ajutat.

Am tv prin fibră  conectat la router  de acolo am  un spliter, tv smart funcționează, celălalt tv care nu e smart  (led tv) nu prinde nimic ,dau pe instalare și nimic ,există vre-o funcție la tv ,sau 

Incearca sa scanezi pe partea de tv analogic, nu digital. Asa am facut eu la un tv care e mai vechiut. Nu stiu daca la tine, la scanare de canale, exista aceasta optiune.

@Valibosu: Ce abonament ai și despre ce posturi TV este vorba? La TV-urile mai vechi recepția directă a canalelor digitale se face prin TV Box-ul oferit de către Orange. Simplu. Nu are cum un TV LED să se ridice la pretențiile unui.... SMART. 😉 

DanielaH
Moderator

@Valibosu, te-au ajutat răspunsurile primite aici? S-a rezolvat situația?

Valibosu
Junior

S-a rezolvat, mulțumesc, de fapt era nevoie de un reciver între tv și router, tv-ul fiind mai vechi!!

Dacă nu era tv digital, era normal. Bine căai reușit până la urmă!

Baftă!

@Valibosu: Excelent! Nu există scăpare /Când orice situație are rezolvare! Din păcate în situația descrisă de tine era singura posibilitate. Numai bine!