anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum mă pot reconecta la Wi-fi?

geta_diaconu
Începător
Cum mă pot reconecta la Wi-fi?
4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
@geta diaconu: Bine ai revenit cu prima întrebare în comunitate. Te rugăm dacă poți descrie situația ta referitoare la conectarea la WiFi pentru a-ți oferi mai multe informații care să te ajute: Ai un router WiFi configurat și nu te mai poți conecta la el cu notebook / telefon? Ai de configurat un router pentru a te conecta la rețeaua WiFi a acestuia? Ai șters datele unei rețele WiFi memorată și dorești să le configurezi din nou? Revino cu detalii.

Vio73
#StarMember
Salutare! De regulă, pe spatele routerului sau undeva pe acesta, ai parola sau un cod QR. Cum introduci parola? https://youtu.be/kGihea_DKag Cum scanez codul QR? https://videotutorial.ro/cum-vezi-parolele-wi-fi-pe-android-prin-scanarea-codului-qr/ Eu prin aceste două metode mă reconectez, dacă am resetat telefonul și nu mai am parole salvate. Sper să-ți fie de folos!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Simplu. Selectezi reteaua de WiFi din telefon, introduci parola (daca e nevoie), astepti sa se conecteze, si daca totul e ok, cam asta e tot. Dupa aceea poti sa incepi sa folosesti internetul pentru tot ce ai nevoie. Avem mult prea putine detalii pentru a ne face o idee clara asupra problemei intampinate de tine. Asa ca, te rugam sa revii cu mai multe informatii, in caz ca niciuna dintre solutiile furnizate pana acum nu te ajuta.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@geta diaconu, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu vești bune. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.