anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Configurare mail telefon

CostinelN
Explorator
Salut
De ceva timp nu pot sa mai primesc si sa trimit mailuri de pe telefon atunci cand sunt conectat pe date. Pe retea Wi-Fi merge fara probleme. Folosesc mail Outlook iar problema a aparut de cand am facut update la telefon. Am cautat in setarile mailului, dar nu am observat vreo problema. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva sugestii?
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Intra in setari-conturi și backup-conturi,alege contul tău și apăsă pe "sincronizare" (sau daca e deja activata sincronizarea, dezactiveaza si activeaza din nou).

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

eda2k
Cunoscător
Salut, Încearcă să ștergi și să adaugi contul din nou. Este de asemenea posibil să existe o opțiune - sync only with wifi (sau asemănător). Caută setarea App data usage .. Settings - Connections - Mobile Data usage.. Succes !

Vio73
#StarMember
Ștergere și reinstalare, cu relogare este soluția!

Florin_D
Cunoscător certificat
verifica daca mai ai aceeas parola, eu din cand in cand mai patesc asa ceva si trebuie sa reintroduc parola. Nu imi spune care este problema, trebuie sa presupun eu. Aceasta problema o am si pe tableta ( ios) cat si pe telefon (android) Am renuntat la un momentdat la mail pe telefon din cauza mult prea multora notificari si mail-uri, devenisera un cosmar! 🙂 :D Daca nu este problema cu parola, incearca sa reintroduci toate setarile de la zero!

Ascary
Campion certificat
Intra in setari-conturi și backup-conturi,alege contul tău și apăsă pe "sincronizare" (sau daca e deja activata sincronizarea, dezactiveaza si activeaza din nou).

Ascary
Campion certificat
FlorinD,Google îți oferă acum posibilitatea de a primi notificări doar pentru email-urile importante. Bifează această opțiune și scapi de bătăi de cap 🙂

Razvan
#StarMember
E o problema întâlnită la android frecvent, am mai avut și eu o problema asemănătoare, pe contul BlackBerry Hub, mergea pe wifi si pe date (în special Orange) nu vroia sa mai trimită mail-uri, rar mai primeam câte unul. După câteva update-uri ale aplicației, nu am mai avut astfel de probleme.

teacher_
#StarMember
Înseamnă că atunci când ai făcut contul erai pe wi-fi, și altceva nu va recunoaște până nu te conectezi și de pe date cu ID și parolă.

Razvan
#StarMember
Nu are treaba cu conectarea pe wifi, e vorba de acces la porturi. Unele sunt blocate pentru spam și din aceasta cauză nu merge mail, ca trebuie configurat pe ele.

Laura_cio
Senior
Este o aplicație și nu mai funcționează cum trebuie. Poate nu ai actualizat-o la timp. Încearcă sa o reinstalezi.

Anonim
Neaplicabil
Pe lângă cele spuse mai sus, foarte important este să actualizezi și aplicația Outlook.

teacher_
#StarMember
Citind din nou răspunsurile, mi-am dat seama că și eu am pățit la fel acum ceva vreme, doar că era vorba de word. Și a trebuit să reinstalez aplicația, altfel nu mergea...

CostinelN
Explorator
Am reusit. Multumesc Ascary. Desi era bifata sincronizarea automata am dezactivat si reactivat sincronizarea contului de mail.