anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai bun antivirus de pe piața pentru un laptop?

teacher_
#StarMember
Buna tuturor. Am decis sa îmi cumpăr un antivirus cu licență pentru laptop. Menționez că până acum aveam AVG, varianta gratis, dar consider că nu este suficient. Doresc să vă întreb, știu că sunt și unii specialiști în comunitate, care lucrează cu astfel de programe, care este cel mai bun antivirus existent pe piata și rezonabil în același timp din punct de vedere al prețului? Menționez că bugetul meu ar fi 100-150 de lei pe an.
3 Răspunsuri 3

FaraUnID
Campion certificat
Treaba cu "Care este cel mai bun antivirus de pe piața" este relativa. Daca ne referim strict la componenta antivirus, oferita de acelasi producator, doar ca unul este gratuit iar altul este contra cost ... nu sunt diferente majore: au acelasi motor de scanare, acceasi baza de date, acceasi rata de detectie. In cazul versiunii platite pot fi oferite unele facilitati extra ca: push updates, asistenta premium, etc. Dar, repet, vorbim de acelasi motor de scanare si acceasi rata de detectie doar ca nivelul de protectie este ceva mai bun prin adaugarea acelor "extra facilitati". Daca ne referim la solutii complete de securitate care sa includa antivirus + firewall + VPN + Cloud Back-up + Multiplaforma / Multidevice, conform AV Test https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ programele care au obtinut cel mai bun punctaj in februarie 2021 sunt: - Bullguard Internet Security - Eset Internet Security - F-Secure Safe - G DATA Total Security - Kaspersky Internet Security - McAfee Total Protection (din cate am citit procedura de dezinstalare este ceva mai aiurea) - Microsoft Defender (gratuit daca ai licenta originala Microssoft Windows) Probabil multi ar spune Bitdefender Internet Security sau Bitdefender Total Security sau Bitdefender Premium Security, dar eu le consider greoaie si incetinesc semnificativ sistemul. Depinde si de configuratia acelui laptop pentru ca, spre exemplu, Gdata are in componente 2 motoare de scanare (Bitdefender si Avast) care necesita resurse si pot incetini sistemul.

teacher_
#StarMember
Super, mulțumesc frumos. Eu mai văzusem și Norton in alt top, dar Eset apare cam peste tot. Mi-am făcut o idee oricum.

FaraUnID
Campion certificat
In trecut, cei de la Norton / Symantec si-au cam dat singuri cu tesla in o_o pentru ca au fost tinta unui atac informatic care a dus la extragerea codului sursa (cod sursa = perla coroanei pentru orice program de calculator) aferent produselor de securitate oferite de acestia. Din moment ce Symantec nu au fost capabili sa isi securizeze propria platforma, nu stiu cata incedere as putea avea ca vor fi in stare sa-mi protejeze calculatorul si implicit datele cu caracter personal.