anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Are cineva ont Wi-Fi 6 ZTE achiziționat recent?

Neaplicabil
Bună seara!
Are cineva noul ont Wi-Fi 6 ZTE achiziționat recent la orange?
Vreau să știu dacă este mau puternic decât cel de la Huawei. Mulțumesc!
28 Răspunsuri 28

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu îl am, dar am aflat recent că este mai bun decât cel de la Huawei pe partea de wifi și sper să îl primesc și eu în curând. Se spune că ar duce pe wifi lejer peste 1,5 Gbps, dacă ai aparatura corespunzătoare ( laptop, PC, telefon care să suporte asemenea viteze).

Buna seara.Astazi mi-au montat un astfel de router.Este o porcărie Nu poți seta absolut nimic în el.O sa cer altul în care măcar să pot schimba ssid,sa nu mai zic de parole și activate wifi 2,4 sau 5

Salut, la al meu se pot schimba toate astea, dar vezi că vine "by default" cu setarea de "unire" a celor două rețele de 2.4 și 5GHz. Eu am dezactivat-o și apoi mi-am configurat separat tot ce am vrut: numele SSID-ului, parola, tipul de criptare și puterea de emisie.

Dacă ai nevoie de ajutor, spune-mi și îți dau niște screenshot-uri

Neaplicabil
Bună ziua! Am discutat azi și am făcut update la internet box 2000 de la ăsta care îl am de 1000. Toate bune și frumoase un operator mia activat serviciul la cel de 2000 și mia transmis sa sun peste zece minute să fac cererea pentru înlocuirea routerului Huawei Wi-Fi 6 cu cel de la ZTE Wi-Fi 6. Și ce credeți că mi sa spus după ce mi sa activat internet box 2000 că am deja router Wi-Fi 6. I-am spus că ăsta nu e asa de puternic cum este ala de la ZTE și leam spus ca de asta am apelat să trec la cel de 2000 pentru acest mode de ruter(ZTE).Că nu se poate.Si deja operatorul cu care am discutat mia spus că se schimbă. Su nici eu nu am mai vrut schimbare la cel de 2000 și i-am cerut anularea.Dau numai la clienții noi care se abonează dar la noi ăștia care suntem vechi în rețea nu. Eu am toate serviciile de la ei,plătesc o grămadă de bani,dar cred ca o sa ma mut în alta rețea.Clientul din cite știu are dreptul să ceară echipamente noi atâta timp cit le pun la dispoziție. La fostul UPC acolo ce vroiai aia ți se oferea.La orange nu ...

Vio73
#StarMember
Cred că se poate, dar contracost. Sau cel puțin așa scrie pe site!

Neaplicabil
Păi cu contract .Cu contract trimis pe e-mail. Numai o operatoare nici măcar nu ma transferat către departamentul tehnic ma pus în așteptare și mia spus ca am deja router Wi-Fi 6 și nu mi se da acel router ZTE. Am vorbit mai înainte cu un alt operator și a trimis o solicitare către tehnic sa mi se dea acest router. O sa anunț dacă îl primesc.

Vio73
#StarMember
Nu, contracost am vrut să spun. Era parcă 6 lei/ luna. După părerea mea, nu merită in condițiile astea. Adică să plătești și la abonament și la ONT in plus!

Neaplicabil
Nu cred ca nici pentru 6 lei nu-l dau. Adică chirie... Eu chiar dacă am solicitat trecerea la internet box 2000 nu plătesc mult. Pentru ca sunt vechi la ei și am toate serviciile instalate.50 ,11 lei atit.Televiziune premium și acest internet 2000

Vio73
#StarMember
Și cu ont-ul vechi ajungi la aproape 1 Gbps?

Neaplicabil
Nu ajung... 600 de mg maxim

Vio73
#StarMember
La 660/ 450 ajung eu cu al meu. Și e wifi 5. Am un test mai vechi pe aici:

Neaplicabil
Pai da pe banda de 5 Pe cealaltă de 2,4 ajung la 150 de mgb cam așa Ok o seară frumoasă! Sa vad ce rezolv și am să vă anunț aici.

Vio73
#StarMember
Doamne ajută! Sper să ne dai vești bune! Succes!

Neaplicabil
Acuma puțin mai bine viteza Acum am făcut test