anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia Orange TV Go pe Xiaomi Mi Box S

B_07_Cty
Începător
Am doua Mi Box S de la Xiaomi, unul cumparat anul trecut, altul acum. Pe cel de anul trecut am putut sa instalez aplicatia din Google Store, pe cel nou nu mai apare aplicatia in Store. Mentioneza ca aparatele par identice, au acelasi cod de producator. Exista limitari pentru anumite echipmente? Imi puteti recomanda un smart box bun, pe care se poate instala aplicatia Orande Tv Go?
Multumesc
11 Răspunsuri 11

Neaplicabil
Nu am avut genul asta de gadget-uri, dar daca device-ul ruleaza Android, iar contul de Google pe care esti logat e acelasi pe ambele, poti incerca sa iti redescarci aplicatia din sectiunea Library din Play Store. Presupun ca exista una. Sau vreo sectiune cu aplicatiile deja descarcate pe cont. Poate poti sa o redescarci de acolo. N-as sti sa-ti spun de ce nu mai apare aplicatia respectiva pe Play Store. Poate sunt versiuni diferite de Android si nu mai e compatibil cu noua versiune...? Nu stiu. Dar poti incerca ce ziceam mai sus. Vezi daca te ajuta.

FaraUnID
Campion certificat
Dacă ai posibilitatea, descarca aplicatia DRM Info pe ambele dispozitive și vezi cât de identice sunt dpv al permisiunilor. Cat privește TV GO, o poți descarca din surse externe (eventual back-up) de pe dispozitivul funcțional și instalata manual pe cel nefuncțional.

RafaHelper
#StarMember
Salut @B#07#Cty, ‏‏‎ ‎ Poti urma si pasii din solutia de aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2611037-configurez-orange-tv-go-chromecast-tv-ultra-4k

FaraUnID
Campion certificat
Practic ceea ce am spus eu adineauri ai repetat tu: Descarcarea aplicatie din alte surse si instalare manuala. Corect?

Salut! Iti cerem scuze pentru raspunsul intarziat. Colegii din departamentul Tehnic au verificat situatia si ne-au comunicat ca aplicatia este disponibila in Magazinul Play pe dispozitivul Xiaomi Mi Box S. Acestia iti recomanda sa te asiguri ca ai setat dispozitivul cu un cont Google la care ai setata ca tara Romania. Aplicatiile Orange nu pot fi descarcate de pe conturi Google ale caror tara / market nu este Romania.

laurlau
Începător

Hello,

Pana ieri, aplicatia instalata pe dispozitiv a functionat perfect. Ba chiar pe 2 dispozitive. De astazi, imi apar 4 puncte de "loading " si atat. Am resetat din fabrica si dispozitivul, dar degeaba. Suspectez un update bug-uit al aplicatiei. Mai intampina cineva problema?

Salut! Ai instalată ultima versiune a aplicației?

Hello. Ultima versiune, da. Pe ambele dispozitive. Cand am facut Reset la device, automat am luat ultima versiune din Google Play.

Problema sesizata in post anterior. Problema cu Orange Go pe echipamente Android TV. Probabil se va rezolva.... Sau nu... 🙂

nu inteleg totusi de ce au dat-o de gard cu ultimul update. chiar nu au niste dispozitive "populare" pe care sa testeze inainte de release?

Petrisor
Junior entuziast

Ai putea sa dezinstalezi aplicatia si dupa aceea sa o reinstalezi. Citeodata merge solutia asta...