anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am primit upgrade pe laptop si acum nu merge internetul. Ce pot sa fac?

Valacchus
Junior entuziast
Am primit upgrade de la Windows pe laptopul meu HP, si nu se mai conecteaza la internet dupa ce l-am repornit.
9 Răspunsuri 9

teacher_
#StarMember
Salut! Cred că trebuie să dai restart la adaptor. Intri în setările rețelei (Network settings) apoi selectezi Ethernet, și Change adaptor options. Click dreapta pe profilul calculatorului, dai click pe disable, apoi după câteva mai dai odată și selectezi enable. Atentie, sa ai cablul de internet conectat în calculator.

Valacchus
Junior entuziast
Multumesc, credeam ca era ceva mai grav, pentru ca mergea doar wi-fi. Am rezolvat, acum s-a conectat. Merge putin mai greu dupa upgrade, dar asta e altceva.

teacher_
#StarMember
Stiu, si la mine merge la fel de greu, eu am primit update acum 1 saptamana si parca nu se mai termina, apoi am constatat un oarecare regres la performantele laptopului.

Romeo_
Senior certificat
Eu am patit asta cu telefonul dupa ce am dat ultima actualizare imi inchidea aplicatiile fara sa pot intra pe ele.Dupa ce am inchis/deschis telefonul a fost ok.

FaraUnID
Campion certificat
Vedeti ca in cazul unui astfel de update / upgrade, sistemului de operare realizeaza automat un back-up complet al "vechiului windows" + programele instalate + registry de sistem si o sa ajungeti la un fisier de bak-up imens stocat pe partitia unde este instalat windows-ul (de regula partitia C) si de aici si functionarea oarecum mai greoaie a laptop-ului. In cazul meu dimensiunea acelui fisier de back-up ajunse pe la 12 GB. Evident ca l-am sters dupa ce s-a instalat update-ul.

Razvan
#StarMember
La mine back-up a fost de 19 Gb. Update-urile de Windows, îngreuneaza pc-urile, ca să te facă sa renunti la actualul si sa cumperi altul nou.

Laura_cio
Senior
Restartul e prima soluție.

Vio73
#StarMember
E bine ca a luat-o dupa restart!

Razvan
#StarMember
Restatartul e soluția la majoritatea problemelor în Windows 😄