anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setari internet dispozitiv GSM din masina

Catalin_5
Junior
Buna ziua,
am o cartela orange pe care vreau sa o folosesc in masina personala - pe scurt am nevoie de date mobile pentru aplicatia MyAudi Connect.
Problema mea este ca aceasta cartela nu functioneaza - ca si cum internetul nu functioneaza.
Cartela de pe abonamentul personal cand o pun in dispozitiv ... merge ... si nu inteleg de ce cu cartela prePay nu merge. Cei de la Orange zic ca sunt asemanatoare si ca setarile sunt la fel.
Eu totusi tind sa cred ca este o chestie legata de setarile APN... la mine in masina la APN apare "internet" iar userul si parola sunt necompletate.
In poza "poza_2" se vede ca deasupra semnului 3G apar si 2 sageti ..asta inseaman ca are loc "transferul de date mobile" - cel putina sa am citit in cartea masinii.
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Salut @catalin_5, ‏‏‎ ‎ Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema si imi pare rau sa aud ca cei de la 300 nu te-au ajutat, dar stiu ca de multe ori nu inteleg problema reala. As vrea sa mai aduc o completare de pe site-ul Orange pentru o informatie mai clara. ‏‏‎ ‎ Setările generice pentru internet sunt: Nume conexiune(connection name): Orange Internet APN(access point name): net Nume utilizator(user name):nu se completeaza Parola(password):nu se completeaza Important: configurarea manuală a setărilor pentru internet se face diferit, in funcție de meniul telefonului sau device-ului folosit.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Catalin_5
Junior
@rafa.bloger: si mie mi se pare jenant... am sunat de 4 ori si i am intrebat... ba chiar mai mult le am spus de aceste setări APN... dar nici nu ma băgau in seama ... eu nu stiu cum decurg lucrurile acolo dar daca problema se abate de la procedurile lor ... nu si baga nasul.. răspunsul a fost simplu.. “noi nu comercializăm aceste dispozitive .. sigur e de la dispozitiv pentru ca daca introduceți cartela in telefon va asigur ca va merge” ...

Neaplicabil
Da, se numeste "thinking outside the box". Nu toti o fac. Si...da, din pacate, la 300 am avut si eu parte de niste raspunsuri de genul: "nu stim. Cand o sa stim, o sa aflati si dvs de pe site-ul nostru.). Well thank you! M-ai lamurit bustean. Acuma sigur o sa stiu ce sa fac mai departe pentru ca in fiecare zi o sa stau cu ochii pe site. Iti recomand suportul de pe chat (Djingo). In experienta mea, sunt mult mai bine pregatiti decat la telefon.

Catalin_5
Junior
@arsradu: 2 din 4 încercări au fost pe online chat... Djingo.. si M au redirecționat la un consultant .. dar nici o sansa .. mai degeaba continuam cu acel bot :))

Neaplicabil
Wow... Da, nasol... Cum am zis, experienta mea a fost mai buna pe partea asta. Adica, lasand la o parte faptul ca dispozitivul respectiv este sau nu comercializat de Orange, atat telefonul cat si computerul masinii au integrat un modem GSM. Asa cum cel de pe telefon are nevoie de setari, la fel si cel de pe masina. Si cel mai probabil vor fi exact aceleasi setari, pentru ca e si acelasi operator. 🙂

kpr
Începător
Salut. Am intampinat si eu o problema asemanatoare cu un dispozitiv GPS, pentru monitorizare masina/moto. Daca foloseam cartela prepay nu aveam semnal GPRS, dar cu cartela de abonament mergea. Dupa ce am scos pin-ul de la cartela prepay, a funtionat totul OK. Multumesc 'FaraUnID' de sugestie.

IF
Începător
Te salut! Nu mi-a venit sa cred cat a fost de simplu, dar asa este, am scris “net” la campul APN si functioneaza!!! Iti multumesc foarte mult pentru postarea solutiei…!