anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este posibil să aducă și în România Liveboxul de la Orange Franța?

Razvan
#StarMember
Acu câțiva ani, Orange a lansat un router multifuncțional în Franța. Oare vor aduce tehnologie noua și la noi în țară? Ce funcții are acel router?
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Nu știu, dar ar fi ceva extraordinar. Am citit ceva specificații și nu sunt de ici de colo. Oricum, informațiile sunt de câțiva ani, dar nu s-a mai discutat nimic. Probabil se așteaptă să se vadă ce se va face cu rețeaua fixă. Livebox este un router polivalent, iar în prezentarea sa s-a accentauat ideea că este un router on-the-go, ușor de instalat, cu setări ușor de înțeles și parcurs. Pe partea de rețelistică atinge viteze de până la 1.9 Gbps ( cu 3 antene interne pe 2.4 GHz și 4 antene interne pe 5 GHz, Wi-Fi ac). Dispune de un hard-disk preinstalat cu capacitate de stocare de 1 TB + stocare în mediul virtual prin Orange Cloud, fișiere ce merg a fi accesate pe orice ecran din casă (smartphone, tabletă, smart TV), dar și la mare distanță de casă prin aplicația Orange Cloud. Pot fi realizate spații de stocare personalizate, delimitând spațiul privat de cel comun, parole ce merg a fi presetate etc. https://www.gadget.ro/orange-livebox-router-cu-viteze-de-pana-la-1-9-gbps-pe-fibra-optica-stocare-de-1-tb-aplicatii-ce-i-extind-functionalitatea/

Jay
Campion certificat
Cred ca sunt interesați să rămână în frunte ca si furnizor, sa aiba clienti mulțumiți.. si ar putea sa faca asta, daca este nevoie.. Numai ei stiu daca si cand.. Poate asteapta intai sa se finalizeze alte negocieri..

TheSpecialist
Maestru
Acum aflu și eu de la Vio73 cu ce se mănâncă treaba asta și pot sa spun ca suna foarte frumos. Mi-ar plăcea sa ne bucuram și noi de asa ceva și cred ca Orange România îl va implementa cu succes și la noi. Cu siguranță va atrage și mai mulți abonați.

FaraUnID
Campion certificat
Nu stiu daca piata din Romania este pregatita momentan pentru asa ceva, deoarece noi suntem o tara a contrastelor puternice si nici nu avem educatia tehnologica corespunzatoare. Serviciul de televiziune de la Orange are o poveste extrem de interesanta si in prima faza nici macar nu a fost gandit pentru piata din Romania. Poate o sa avem ocazia si topicul adecvat pentru a discuta despre acest aspect. Foarte multi compatrioti cumpara telefoane de 1000 de euro dar stau pe prepay si incarca 1 - 2 -3 euro ca sa nu piarda numarul. Sunt foarte multi posesori de televizoare 4K cu diagonala de 150 cm si care stau cu televiziune de tip CATV analog si unde rezolutia imaginii este de 480p. Ca o paranteza - Cunosc o persoana care a dat cca 12000 euro pe un sistem complet MAC si care nu-l foloseste la altceva decat la navigare pe internet, filme, muzica si unele jocuri. Adica operatiuni basic ce se pot face cu un laptop de 1000 - 1500 de lei.

Ascary
Campion certificat
Oricum STB-urile sunt perimate. Acum sunt la moda CAMurile. Eu folosesc Smart STB. Fara cabluri,fara hardware suplimentar. Asta-i viitorul.IPTV 🙂

Miha_Z
#StarMember
Daca vor considera ca e necesar cu siguranta vor aduce acest router si in Romania.

Vio73
#StarMember
Eu cred că ar fi cam necesar să se facă unele schimbări și la noi, dar probabil că vor mai trece ceva ani buni până se vor produce!

Romeo_
Senior certificat
Cred ca va mai dura ceva vreme pana sa apara la noi daca abia a aparut in Franta