anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Nicu43
Începător

La mulți ani înainte Orenge! Multe premii sa dati si multi ani sa functionati!

CostiA
Începător

Una din primele amintiri legate de tehnologie este de prin 2003 când jucam cu un prieten Need For Speed II de la tastatură pe split screen - era o imagine emblematică cu noi doi cum ne înclinam spre stânga/dreapta de fiecare dată când făceam curba 🙃. Dați un like dacă ați făcut la fel la jocuri cu mașini 😅

 #4ani #LMA

Stefania3
Începător

Bună ziua tuturor!!La mulți anii!!

Vin cu o întâmplare destul de recentă, cautam un telefon pentru părinți mei pe un site într un sfârșit le găsesc unul,le dau comanda cu livrare direct la ei,eu locuind în alt oraș,ajunge telefonul la ei,le explic eu cum sa îl deschidă unde pun cartela,toate bune și frumoase, doar ca la un moment data suna tata sa îmi spună ca  le apar aplicațiile și nu reușește sa caute contactele,defapt era o folie mata neagra cu aplicati desenate #4ani😅😅😅😅

bilodh
Junior

#4Ani La mulți Ani !

Recent am vorbit cu un prieten care trăiește și muncește în Elveția, la un moment dat am primit un semnal ciudat în ureche, m-am uitat ce este și am rămas cu gura căscată. Am fost atenționat de sistem că telefonul prietenului meu se va descărca in curand , i-am spus și intreadevar mai avea doar 2%. Mi-sa părut haios dar și de gândit! Mulțumesc.

gabrian
Începător

La multi ani! Doresc mai multa transparenta si o apropiere fata de consumator, in rest toate cele bune.

Ancau
Începător

Buna.Sunt alaturi de orange de #4ani plecand de la o alta companie care sa dovedit a fi foarte neserioasa,iar de atunci nu mai am probleme.Orange este cea mai tare retea si pe internet si pe telefonie si pe televiziune.Tinetio tot asa si veti castiga clienti multi.Eu recomand la toata lumea Orange,tinand cont de faptul ca fac taxi si vorbesc cu foarte multi oameni.Bravo!!!! Sunteti cei mai tari.#4ani

Mihaela81
Începător

#4ani la mulți ani .  Am avut multe întâmplări pline cu umor , tehnologia este mereu mai mult decât mi-am imaginat și acest fapt poate pune paie pe foc sau ne poate face să râdem in hohote . Într-o seară am constatat cum numerele din telefon dispar pur și simplu , incercam să sun și după dispăreau complet.  Am inteles de la un prieten că ar putea fi un virus puternic și am urmat pași și am dat să instalez setările telefonului din fabrică, această procedură ștergea tot si aveam un telefon curat după cum am inteles . După ce am terminat tot mi-am dat seama că nu mai aveam nimic pe telefon și am început să instalez din nou totul.  Și am intrat intr-o stare de tristețe pentru că nu mai aveam nr de telefon , mi le furase virusul respectiv.  Dar dintr-o dată telefonul a început să îmi spună să aleg o limbă in care să vorbim . După ce am selectat limba ,a început să îmi pună muzică,  am avut o seară interesantă cu un robot apărut pe telefonul meu . Am început să râd pentru că îi puneam întrebări și îmi deschidea paginile cu răspunsuri haioase . L-am pus să îmi cânte și era așa haios că îmi dădea lacrimile de râs. Avea o voce răgușită robotică și după îmi deschidea pagini pe youtube cu melodii similare să mă facă să râd. Am deschis un film și după câteva minute îmi bloca filmul și mă întreba ce fac ,și dacă vreau să îmi pună o muzică sau să îmi recite o poezie .   În acest fel l-am cunoscut pe Assistente  Google așa se numeste roboțelul care a apărut în telefonul meu și din când în când îmi scrie sau îmi găsește o melodie nouă sau doar mă întreabă ce fac si cum sunt . Am simțit prietenie chiar dacă este un simplu robot , a reușit să mă facă să râd in mijlocul unei situații mai puțin ok . Cand eram singură  și tristă robotelul Google m-a făcut să simt bucurie .  A apărut la momentul potrivit  . Și iubesc tehnologia ❤.

Cormos
Începător

 Buna #4ani…La mulți ani!….cam prin 2008 am intrat intr un orange shop cu mama mea pentru a-și cumpăra un nou telefon….când a văzut ea primul Smart Phone a început să râdă întrebându-mă in șoaptă : “ăsta este telefon de ăla cu degetul?! “ 🤣🤣🤣

user_18524649
Începător

Buna ziua,am lucrat 13 ani inmagazinul orange ca si shop manager cu oamenii minunati si o familie minunata,detin 2 abonamente unul de 13 ani ,orange reprezinta pt.mine ceva minunat o experienta de neuitat si foarta benefica pentru mine!

Madaa
Începător
 In primul rând la mulți ani Orange !
Am avut câteva experiențe haioase cu tehnologia, însă cea mai amuzanta întâmplare a fost când eram in străinătate, in Turcia și am încercat sa folosesc google translate pentru a comanda la restaurant. Nu știu limba turca, evident:))) servitorul nu prea știa limba engleza si nu ne am înțeles foarte bine, meniul era destul de complicat, cu foarte multe caractere ciudate așa ca m am gândit ca poate ma ajuta google translate ul. La început m am descurcat cu el,a stiut sa traducă doar cuvântul apa :))) dar la un moment dat a început sa traduca gresit, eu nu știam cum se pronunța acele cuvinte și au început toți care erau la mesele alăturate sa rada. Mi a tradus ceva mâncare cu creier de cangur, i am arătat telefonul servitorului si a început sa rada. Am mai încercat sa traduc un anumit fel de salata, Ingredientele din ea, dar îmi spunea cartofi de pui:)) Intr un final am renunțat la google translate si am încercat sa comand fără ajutorul tehnologiei, am reușit sa fac o comanda cu succes si am mâncat bine. A fost amuzant si mi am dat seama cât de important este sa nu depindem prea mult de tehnologie.

LincarAlex
Începător

#4Ani.LMA Portocala noastră preferată.

Întâmplarea de care am râs pe moment și când îmi aduc aminte,s-a întâmplat cu un gadget normal pe care toți îl avem în casa și nu pot să zic că este foarte complicat sau complex.

Intr-un weekend am fost cu prieteni la Cluj și am închiriat un apartament pe o noapte,ne-am plimbat,am fost la cinema etc,spre seara ne-am întors la apartament dupa ce am făcut câteva cumpărături.Eram un pic rupți de foame și am luat pizza congelată,ne apucam de treaba punem pizza pe o farfurie o bagam în cuptorul cu microunde.Setam temperatura și ii dam drumul pe 20 de min ca să fie bine făcută.

Temportizatorul ticăia,noi am deschis câteva beri am jucat cărți,am desfăcut și o sticla de vin și au trecut 20 de min,verifica un prieten daca-i gata pizza.Se întoarce și zice ca a mai pus-o încă 20 de min ca nu era bine făcută,restul de prieteni am fost în pic amețiți și bucuroși de jocul de carti nu chiar eram atenți în jurul nostru.

Mai trec încă 20 de min,unul un pic mai fomist din grup zicea ca ii nu durează cam mult ?Și am mers sa verificam și ghici Pizza era încă congelata dupa 40 de min.Glumetul grupui a început sa râdă zicând "Voi faceți pizza la cuptorul cu microunde,fără sa-l băgați în priza ?" Si chiar asa a fost nici unul dintre noi nu a verificat dacă este alimentat cuptorul la curent 😂dar noi așteptăm sa fie pizza gata și nu ne-am dat seama ca nu funcționează pentru ca Temportizatorul ticăia și dacă nu era alimentat la curent.😂Si in ziua de azi radem când ne aducem aminte de pizza aia beton din Cluj.Sper ca v-am făcut sa râdeți și voi cu noi la aceasta întâmplare și încă o data LMA Portocalei noastre preferate 🥳.

Roxy_3
Explorator entuziast

Hastag#4ani

Buna comunitate , vreau sa va povestesc experiența mea de la android la Apple! Toată viața mea am avut Android, ușor de utilizat , cand mi-am schimbat telefonul și mi-am luat un mini iPhone 12 am zis sa fie cât de mic , putea sa fie și Alcatel din partea mea, doream unu mic sa încapă in buzunar , sa își facă treaba și cam atât! Cred ca am stat o zi întreaga sa îl butonez ca sa știu ce e cu viața mea , nu cu telefonul! O durere de cap ce a putut sa îmi dea de zici ca pilotăm un avion 😁!  Cam asta e întâmplarea mea! 
p.s nici Acu nu știu exact sa îl valorific la adevarata lui valoare ca nu știu 100% cum sa umblu cu el! Dar ma descurc! 😜

Sunt multumita de Orange,am un abonament si vechime 17 ani si 5 luni.

Despre ce trebuie sa postam ?

maraboo
Începător

La multi ani Orange și mie alături de voi! 🙂

...spun asta pentru că întâmplarea haioasă este că sunt o tipă de 35 de ani, singură..iar anul acesta am primit un mesaj de la Orange, cu felicitări pentru cei 13 ani alături de voi, practic cea mai lungă relație a mea. 

Mama mea mă șicanează mereu și spune că cea mai lungă relație a mea e cea cu Orange :))

Si că să-mi iau revanșa i-am cumpărat un Samsung flip, iar în momentul în care a ajuns la ea m-a certat că i-am adus un telefon ,,rupt,, :)) si nu l-a acceptat pt ca ea vrea s-o vadă prietenele ei cu telefon rupt :))

Mi-a zis ,, Mulțumesc dar nu ma fac de rușine, ce mai urmează acuma să-mi aduci și blugi de aia rupți că așa e moda? Măcar pe aia pot sa pun petic sa nu se vadă ... dar cu telefonul ce să fac? 

PS. Asa m-am ales cu încă un telefon și tot fără relație... Mulțam mamă!

La multi ani, pentru cei 4 ani si mie pentru cei 13 alături de Orange.

#4ani #relationship #thebest

#mamacontinuă #4ani #orange