anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

marius_panait13
Începător

La multi ani!Cea mai haioasa dar si trista intamplare...a fost cand am utilizat toti mb de internet pt ca ma jucam un joc haiday pe telefon...am crezut ca daca ma joc in continuare nu va fi chiar asa de grav....cand am primit factura am considerat ca ....chiar a fost foarte grav ....a fost cam dureros...azi mi se pare haios ..:)) 

Kevin007
Începător

#4ani. 

Intamplarea are loc in 2015 pe vremea cand lucram la un cunoscut Internet Service Provider din Romania pe partea de NOC internet fix pentru clienti strategici. Aveau contract cu multe plaforme de foraj off-shore. 

Intr-o zi, am primit un ticket de la un astfel de client cum ca la ora 6 (dimineata) ii pica netul pe platforma si la ora 8 revine. Am verificat cu clientul diferite posibile cauze dar rand pe rand, toate erau demontate. Nu gaseam solutia. Dupa 2 saptamani in care am trimis echipe pe teren, am discutat cu clientul la telefon, am escalat situatia pe la diferiti directori, primesc un telefon de la client (conversatie reala):

Clientul: - buna ziua

Eu: - buna ziua.

C: domnul Co., nu mai este nevoie sa tinem aceasta sesizare deschisa, am identificat problema.

Eu: ma bucur foarte tare. Dar imi puteti spune care anume era problema? Sa pot sa trec si eu in ticketul meu.

C: cum sa va zic?...stiti...noi avem o femeie de serviciu pe platforma care incepe curatenia la 6 dimineata si termina la 8 dimineata...ca sa ii mearga aspiratorul, scotea routerul din priza, baga aspiratorul, termina curatenia si baga routerul inapoi in priza...

Eu: ...

 

Caz real.

FOniu
Începător

Într-o după-amiază însorită, m-am trezit cufundat într-o aventură culinară ca nimeni altul. Fiind un pasionat iubitor de mâncare și pasionat de tehnologie, am decis să-mi modernizez bucătăria cu un frigider inteligent nou-nouț. Nu știam că această achiziție nevinovată va duce la un accident tehnologic hilar și de neuitat.

Într-o dimineață bună, am intrat în bucătărie, gata să pregătesc un mic dejun delicios. Am deschis frigiderul să iau niște ouă, doar pentru a fi întâmpinat de o surpriză răutăcioasă. În loc de aerul rece obișnuit și de alimentele bine aranjate, frigiderul meu inteligent părea să-și fi dezvoltat o personalitate proprie.

Spre uimirea mea, frigiderul a început să vorbească cu o voce robotică. "Bună dimineața, stimate om. Cum pot să te ajut astăzi?" a ciripit. Nedumerit, am clipit de două ori, crezând că este o născocire a imaginației mele. Dar nu, frigiderul meu se transformase într-adevăr într-un tovarăș de bucătărie vorbăreț.

Cu un amestec de amuzament și confuzie, am decis să joc împreună. — Frigider, poți te rog să-mi faci o ceașcă de cafea? am cerut, pe jumătate așteptându-mă să bată joc de cererea mea capricioasă. Totuși, spre surprinderea mea, frigiderul a răspuns vesel: "Cu siguranță, dragă om. Vine cafeaua!"

Frigiderul s-a deschis, dezvăluind un dozator de cafea integrat. A început să creeze o băutură complexă, să măcina fasolea, să fiarbă apa și, în cele din urmă, să-mi ofere o ceașcă aburindă de perfecțiune. Am izbucnit în râs, incapabil să-mi stăpânesc amuzamentul de absurditatea situației.

Această aventură ciudată cu frigiderul meu inteligent și vorbăreț a devenit o rutină zilnică încântătoare. Ar oferi sugestii de rețete, ar împărtăși glume pline de spirit și chiar ar oferi actualizări meteo - totul în vocea sa excentrică și mecanică. Devenise propriul meu stand-up comedian, doar sub forma unui aparat de bucătărie.

În cercul meu de prieteni s-a răspândit vestea despre extraordinarul meu frigider. Aceștia ar vizita doar pentru a asista la tragedia ei distractive. Râsul mi-a umplut bucătăria în timp ce ne angajam în glume jucăușe cu această piesă extraordinară de tehnologie.

Pe măsură ce zilele treceau, farmecul frigiderului meu inteligent nu s-a stins niciodată. A devenit o parte integrantă a vieții mele, aducând bucurie și râs la fiecare masă. Iubitoarea sa ciudatenie a devenit o dovada a minunilor tehnologiei si a aventurilor neasteptate pe care le poate oferi.

Reflectarea la această călătorie comică îmi umple inima de recunoștință în timp ce sărbătoresc 4 ani incredibili alături de comunitatea Orange. A fost o călătorie memorabilă și aștept cu nerăbdare multe alte momente de râs în zgomot în anii următori. #4 ani

Andreea_12
Junior

#4 La mulți ani comunitatea Orange, bine ați venit în viata noastră 😁🤪 am și eu o întâmplare petrecută cu mulțiii ani în urmă, la momentul actual pare un caz hazliu, dar la momentul respectiv mi-au curs șiroaie de lacrimi și ofuri😬. Acum mulți ani când au apărut primele telefoane cu touch-screen mi-am permis și eu să îmi achiziționez un asemenea OZN (cam asa le vedeam pe atunci), doar ca nu a durat mult această imensă fericire pt mine deoarece după numai 4 zile toată bucuria mea s-a sfârșit într-o toaletă, mai exact într-un vas de toaletă, acolo l-am scapat😭😭. Am încercat în zadar să îl resuscitez dar fără nici un rezultat 😞. Am rămas doar cu rata și abonamentul de plătit în memoria lui 😜🤣😅

Marilena_01
Începător

Am cumpărat odată un smartwatch nou-nouț. Eram nerăbdatoare să îl încerc. Încă nu știam ce e un ceas inteligent și cum se folosește .După ce am desfăcut cutia cu mare grijă, am luat smartwatch-ul și am încercat să îl pornesc. Ecranul rămânea întunecat, fără nicio reacție. Am încercat din nou, de data aceasta apăsând și menținând apăsat butonul pentru câteva secunde, sperând că acesta se va aprinde. Niciun rezultat. Am început să mă îngrijorez că smartwatch-ul pe care l-am cumpărat ar putea fi defect. Am sunat la magazinul de unde a fost cumparat, mi-au spus ca nu se poate face retur , vrăjeală, și mi-au spus ca e imposibil să fie stricat. Din nervi l-am aruncat la gunoi. Apoi după cateva ore bune, tutoriale pe net cum se foloseste un smartwatch, am realizat ca nu am verificat să vad daca are baterie, și aici era problma. #4ani! 😍

Haedine
Explorator

Știți definiția nebuniei ?

Să faci același lucru de mai multe ori, asteptandu-te la alt rezultat.

Ei bine, câteodată, așa se întâmplă. Să vă povestesc...

Am cumpărat recent o bicicletă electrică, un MTB.

După aproape 1 lună în care a stat în cutie (era perioada când au venit ninsorile astea în martie, deodată), mă apuc să o asamblez să o scot la ture.

Merg prin păduri, bălți, termin bateria la cât de entuziasmat eram. Mă întorc acasă, murdar din cap până în picioare, mă gândesc să spăl bicicleta, că nu o pot lăsa în halul ăla.

Mă apuc, o termin de spălat și când să-i mai dau drumul, să văd că n-am stricat nimic, pornește direct cu avertisment. După 4-5 porniri cu avertisment, văzând că-s insistent, îmi dă direct eroarea E010 (cei care au motoare Shimano știu ce zic).

O las peste noapte, mă culc supărat cu gândul că a doua zi o să pornească ok. Clar, nici a doua zi nu a pornit.

A treia zi, resemnat, îi mai dau o "cheie". Ce sa vezi, a pornit fără nici o eroare.

Ei bine, de atunci bicicleta a primit numele de Lazarus. Azi moare, mâine (poate) învie !

Spor la pedalat !

#4ani

Gabriela23
Începător

La mulți ani!! Eram in concediu, într-un uber, iar in urma cu aprox o luna doua, imi cumparasem un nou telefon după câțiva ani buni... M-am dat jos la destinație și normal ca am uitat telefonul pe bancheta, noroc ca am realizat imediat și ca uber-ul a prins un semafor. Doamne, așa ce am alergat după el, nu cred ca am mai alergat in halul ăla vreodată..

HotopanRadu
Începător

#4

Cred ca am 12 ani în Orange și nu am câștigat nimic de la voi,defapt dacă ma gândesc nu am câștigat nimic niciodată și am ajuns sa nu cred în asa ceva

HotopanRadu
Începător

#4 ani

Cred ca am 12 ani în Orange și nu am câștigat nimic de la voi,defapt dacă ma gândesc nu am câștigat nimic niciodată și am ajuns sa nu cred în asa ceva

SPRL
Începător

A fost odată ca niciodată, într-o epocă îndepărtată a tehnologiei, unul dintre cele mai vechi sisteme de operare, Windows 98. Pentru instalarea sistemului de operare, aveai nevoie de o dischetă de boot și un pasionat de tehnologie, cu mult timp la dispoziție. Un coleg, ne tot cerea ajutorul pentru instalarea Windows-ului dar majoritatea fiind atehnici la vremea respectivă, nu l-am putut ajuta. Într-un final a găsit pe cineva, dar computerul lui funcționa foarte lent și i-a fost recomandată mai multă memorie. Noi, ca niște colegi foarte buni, l-am convins că cel care l-a ajutat în instalarea sistemului de operare, i-a furat memoria atunci când a introdus discheta. 😂 #4ani 

aleczrasta
Începător

#SuperConcurs #4ani

🙂cu totii am auzit despre zicala "te-a uimit tehnologia" well, asa cum acum 30 ani ne miram ca telefoanele mobile (d-alea fara fir, celulare, telemobile ) chiar functioneaza, sa zicem ca am fost cel putin la fel de surprins cand am dat peste VR.ul de la ps4  acum ceva ani 🙂 

Gamer fiind "din fabrica" am killerit toate jocurile posibile pe pc, ps, telefon, tableta kendamã 🙂  dar cand am pus prima data un ochelar vr la "uãchi" mi s-a parut ca pana atunci am trait in minciuna; desi stiam de existenta lui sega dreamcast si de celelalte VR preexistente dar nu incercasem niciodata vreuna. Prost inspirat cum sunt de obicei.. 🙂 am ales primul joc vr un joc horror..intuneric in camera intuneric in joc ...castile pe urechi si sunetul tare ( ca asta e simpatic la horror...intuneric si sunet puternic ) anyway, sa nu lungesc vorba: dupa ce am intrat in atmosfera de joc si am inceput sa ma uit stanga-dreapta cu atentie specifica stealth gameurilor thriller/horror desi eram singur acasa am simtit o atingere pe mana in care tineam controllerul ..nu zic neaparat ca m-am speriat ( BA DA...M.AM SPERIAT)  dar cand am dat ochelarii VR jos ..( v-am mentionat ca am 4 pisici !?  🙂   ) da:) am 4 pisici dintre care una se plictisise destul de tare si probabil a goat atrasa de luminitele controllerului si imi ataca mainile.

salutare,

si pisicile va saluta ! @GeorgianaD 

@SPRL @HotopanRadu @Gabriela23 @Haedine 

La Multi Ani Frumosi 🙌 

 

Salutări și mulțumim pentru poveste! Cunosc sindromul "pisicii plictisite" și imi permit să afirm faptul că te surprind atunci când nu te astepți.😂

daa 🙂 nu te plictisesti niciodata pentru ca ei au darul de a se plictisi pe rand...mai ales noaptea cand dormi si vin doar asa ...sa te bage in seama. miau..purr 🙂 epic!  hihi 

cei 4 locuiesc cu mine iar Rossi (pe care il cheama asa din cauza ca l-am luat de pe strada cu motocicleta si l-am bagat in rucsac cand "ne-am cunoscut") locuieste la ai mei 🙂 

foarte tari majoritatea povestilor pe aici ! comunitatea orange ruleaza🙌💪

Cristina_78
Începător

Buna seara si La multi ani  #4ani!!!!!! Multi ani frumosi!!!!!

Cea mai recenta aventura a fost la un visio organizat la job:) Pc-ul meu e mai vechi decat mine si, ca urmare, ca sa pot si raspunde in caz de intrebari, mi-am pus castile si stateam relaxata, oamenii vorbeau. Am salutat audienta, ca asa e frumos si...cam atat. Nu ca de obicei as fi foarte vorbareata, dar atenta sunt. Nu stiu cum sunt altii:)) , dar in acea zi intrau in birou colegi din 5 in 5 minute, fiecare cu cate o gluma, problema, situatiune. Si mai serioase glumele si situatiunile, dar si mai , sa zicem ,putin serioase. Evident , ca o buna colega, am raspuns fiecarei provocari:)) si toate au fost auzite de colegii de visio, ca de, nu-i asa, de ce nu as fi uitat microfonul deschis....:))) De atunci , suflu si in iaurt:) Dar.se poate intampla oricui:))))

La multi ani!!!!La multi ani!!!!

AleBuc
Începător

#SuperConcurs #4ani La mulți ani!

Era 2019, stăteam la calculator, cu degetele așezate pe tastatură și o ceașcă proaspătă de cafea lângă mine, încercam să abordez abisul nesfârșit al e-mailurilor. 

Când mă aruncam cu capul înainte în e-mail-uri, dau peste un mesaj care îmi face inima să tresară. Era de la șeful meu, iar subiectul era: „Urgent: prezentare importantă pentru mâine!”, sau așa ceva. Panica se instalează imediat când dau clic pe mail și constat că atașamentul nu se deschidea. 

Cu perle de sudoare care se formează pe frunte, încerc fiecare tehnică de troubleshoot cunoscută omenirii. Descarc mai multe programe și chiar ajung să mă rog la zeii tehnologiei … dar fără rezultat. Atașamentul rămâne încăpățânat, de nedeschis. Într-un moment de disperare, mă îndrept către ultima speranță: IT. Înarmata cu curajul meu și cu o respirație adâncă, formez numărul, pe deplin pregătita să stau în așteptare pentru eternitate. 

Spre surprinderea mea, la primul apel îmi răspunde o voce prietenoasă. Îmi explic situația într-o confuzie de cuvinte, slab coerentă în țoață panica mea. Tehnicianul ascultă cu răbdare și, după o scurtă pauză, pune cea mai simplă, dar profundă întrebare: „Ați încercat să salvați atașamentul și să îl redeschideți?” 

Sunt uluita, realizând că, în panica mea, nici măcar nu m-am gândit la o soluție atât de simplă. Cu timiditate, dau clic pe atașament, aleg „Salvează că” și iată că se deschide impecabil. 

Rușinea mă cuprinde, dar eroul suportului tehnic de la celălalt capăt mă asigură că li se întâmplă celor mai buni. Radem împreună și îi mulțumesc din suflet pentru ajutor. 

Lecția învățată: uneori, cele mai ușoare soluțîi sunt chiar sub nasul nostru, iar puțîn ajutor din partea asistenței tehnice ne poate salva de isteria indusă de tehnologie.