anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

LaviniaG
Începător
Buna! Eu si fiul meu, Filip, suntem foarte incantati de tehnologia actuala...eu imi petrec timpul liber vizionand serialele preferate cu OrangeTV , iar Filip isi alege cu mare usurinta desenele preferate de pe youtube...touchscreen-ul este foarte util pentru el, prinzand foarte repede cum sa treaca de la un video la altul si cum sa isi faca un folder cu preferinte...Seara frumoasa!

qebaur
Începător
Intens...dar doar in timpul liber.

BogdanMoho
Junior entuziast
Tehnologia in familia noastra este folosita cu folos. Atunci cand suntem la masa ne uitam la tv sau pe smartphone. Mai ales cel mic de fiecare daca cand mananca se uita la filmulete pe telefon.

Neaplicabil
Folosim tehnologia zi de zi .Mi.as dori o boxa noua si niste căști bluetooth,pt ca cel mai mult ascult muzica.Mai folosesc si laptopul pt proiecte.

andreim
Junior
Eu folosesc toate gadget-urile posibile, fiind foarte pasionat de tehnologie, iar copilul (o fetiță de 5 ani) se bucură de avantajele tehnologiei cu timp limitat, utilizând o tabletă sau un smartphone.

Diana_Agavriloa
Începător
Buna ziua, tehnologia in familia noastra este folosita foarte des deoarece am doi copii mici si mereu trebuie sa ne informam. Copilul cel mare foloseste tableta pentru jocuri educative iar noi parinti ne mai relaxam atunci cand copii dorm cu un film sau o muzica. Va multumesc

Balic_Vasilica
Începător
Calculatorul merge aproape toată ziua

chiriac7
Începător
Tot filme muzica

eugenia_c1
Începător
Copiii mei sunt mari, ei folosesc tehnologia cu usurinta, am noroc ca ma ajuta si pe mine cand nu ma descurc .

alin-aurel
Începător
Folosim tehnologia zi de zi.Pentru muzica, filme și seriale și pentru apeluri telefonice.

Andreia_1
Junior
Noi ca adulți, cautam informații, plătim facturii online iar copiii în plina dezvoltare cauta jocuri

Suntem foarte mulțumiți de orange avem un abonament mai mare adica vreo 3 nr de tlf 1 Warls tv avem tot palatul tot ce este nou tv este pe fibra avem cel mai puternic net ca viteza sunt mulțumit super plus ca am luat si 3 tv in rate fara dobândă adica cele mai scumpe tv este vb despre qled 136 adica ce vb daca nu era orange nu prea puteam avea asa cv

O folosim des tehnologia de a ma v3dea cu rudele de la sute sau mii de km este cel mai frumos lucru si benefic pt mine si familia mea

Pop_Andreea
Începător
Bună. Eu am un singur copilaș de aproape 5 luni. Tehnologia in casa noastra sa foloseste la greu as putea spune. Fiind zilnic acasă o folosim zilnic câteva ore bune . Nici nu cred ca pot lista toate modurile in care o utilizez eu, pentru ca sigur as uita cateva. Folosesc telefon smart, laptop, tabletă și televizor smart . De la cautat retete pe net si aplicat in bucatarie, pana la gasit drumul optim cand sunt la volan, de la trimis poze cu nepotul bunicilor, până la plătit facturi la utilități si cumparaturi, toate astea le fac folosindu-mă de tehnologie. Citesc și cărți online, mă joc online, vizionez filme și desene online și multe altele. Tehnologia este o utilitate dar și o nevoie pentru noi.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! În primul rând vă mulțumim pentru participare la concurs! Tocmai am publicat câștigătorii în descrierea acestui topic. Felicitări! Vă așteptăm în continuare în comunitate pentru că vom mai organiza astfel de concursuri.