anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

VICTOR_TUTUIANU
Începător
O folosim prin calculatoare si telefoane......18 ore din 24

roscove
Începător
Accesam internet pentru obtinere de informatii practice, pentru cumparaturi si plati on line

Vasilica_ungure
Începător
Bună este o idee buna

Gheletiuc
Începător
De la mic de 3 ani, in clasa a 2-a sau deja adolescenta la 12 ani, tehnologia este indispensabila, chiar dependenta: telefon, tableta, smart tv, laptop...nu mai sunt secrete de utilizare!

adriana_dobresc
Începător
Hello!! Sotul meu si cu mine folosim telefonul practic inainte sa bem cafeaua , tot restul zilei si de multe ori adormim cu el in mana. Copiii nostri ne-au depasit demult, degeaba incercam sa tinem pasul, ca nu reusim. Iar cele doua nepotele, inca de la 1 an si jumatate stiau sa-mi deblocheze telefonul si sa puna degetelele pe iconita youTube pentru desene animate. Ele stiau deja de la acea varsta cum sa porneasca sistemul audio si la doi ani cum sa ii inchida lui tati PS-ul cand il uita deschis. Noi suntem pe zi ce trece din ce in ce mai uimiti de noile gadgeturi, de minunile tehnice care practic se integreaza din ce in ce mai mult in viata noastra. Suntem constienti ca tehnologia este de fapt a noilor generatii. Cand ne gandim ca acum 50 de ani parintii nostri erau bucurosi ca au reusit sa cumpere un televizor E47 ......

Udrea
Începător
Buna! Eu in familia mea tehnologia o folosesc in mod general in scopuri distractive pentru copilul meu ca sa pot sa il distrez! In general o folosesc in viata de zi cu zi ca sa pot sa imi fac viata mai usoara mai ales ca sa pot sa imi comand mancare sau ca sa pot asculta muzica la boxa portabila! Tehnologia o mai folosesc pentru diferite documentare si filme! Copilul meu o foloseste ca sa poata sa se distreze si sa se joaca, normal ca are si o limita! Pe el il pasioneaza foarte mult si vrea sa cunoasca cat mai multe lucruri desprea ea!

Petro90
Începător
Copiii folosesc tehnologia pt a afla diverse lucruri pt scoala,iar noi totii cei mari din familie o folosim foarte des pt ca suntem dependenti de tehnologie

teokiddo
Începător
Tehnologia e o parte importanta din viata intregii familii, de la divertisment, la aplicatii pentru fitness si inspiratie pentru gatit.

MOISEDANIEL
Junior
Cu toate ca incerc sa ii limitez pe cat posibil accesul la tehnologie! Prinde cateodata telefonul sotiei si vezi distractie atunci! Este mai mult decat incantata dar din pacate ii distrage atentie de la alte elemente foarte importante! In schimb eu folosesc tehnologia incerc cu cat mai putina masura! Aceasta ne inalta, dar tot aceasta ne va DOBORI!

Galina
Începător
În casa mea eu folosesc tehnologia pentru a îmi ușura munca în diferite domenii iar fiul meu zice ca o folosește pentru a se juca. Are doar 7 ani. E normal.

Adimir
Junior
Copilul meu are acum 24 de ani și cu "tehnologia" eu i-am făcut cunoștință. Acum internetul face parte din cotidian pt noi toti. Nepoții însă vin puternic din urma și par a avea abilitățile de navigare inscripționate în ADN, navigând ușor pe YouTube, de exemplu, înainte de a învață literele și cifrele. Din nefericire tehnologia tinde sa înlocuiască relaționarea, socializarea fata în fata.

Raul_6
Începător
Eu folosesc mult Youtube Premium, Netflix, HBOGO si mult la navigarea pe internet. Copii folosesc mult Youtube si jocurile pe browser. Succes!

Vasi_2
Începător
Fiul meu are un Smart Watch prin care copilul meu ma suna cand iasă de la școala și vb pana ajunge acasă ( e cu cheia la gât ) La amiaz când merge la masa îl pornește sa pot sa îl văd pe unde este In rest trebuie închis la școala Este foarte util chiar important nu știu cum ne- am descurca fără el ca noi muncim pana după ora 17

ramona_4
Începător
fara telefon-internet fetele sunt terminate in timpul alocat pentru a se juca pe ele, si cred ca multi am ajuns sa fim dependenti de tehnologie.

TeodoraNc
Începător
În familia mea tehnologia este folosită în toate scopurile și în orice moment alt zilei.Părinții mei folosesc tehnologia în jur de 3-4 ore pe zi în scopul serviciului și în scopul destinderii ,pe când noi,copiii,suntem ‘online’ pe tot parcursul zilei,folosim televizorul,laptop ul ,telefoanele în multe scopuri(educațional,din diverse curiozități,destindere).Mă uit la fratele meu mai mic care e mai expert decât mine și decât părinții mei,pe cât e de mic pe atât de bine se descurcă cu tot ce ține de tehnologie.