anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Stefyline
Junior
În familia noastră tehnologia are o influență pot spune majoră, nu doar dacă ne referim la tehnologia de comunicare toți vorbind și folosind telefonul ca pe un bun de uz zilnic, ci și pentru faptul că zilnic accesul la o sumedenie de informații din mai multe domenii. Iar pe deasupra fiul meu efectiv este "legat" de internet pe calculator atât pentru temele de informatică cât și pentru jocuri...

Chiriac_Rodica
Începător
Daca nu avem copii,nu putem participa?!cred ca tehnologia face parte din viata fiecaruia dintre noi,cu sau fara copii si o folosim zilnic pentru ca ne ofera acces la informatie,pentru divertisment, in scop practic. Nu stiu cum ar arata viata nostra fara acces la toate astea.

Konny
Începător
Am descoperit, datorită fetiței mele de 11 ani, ca detin cont youtube cu 20.000 abonați, Insta in care posteaza zilnic, TIC TOC cu 5000 de urmaritori, m-a învățat să plătesc facturi on-line, toate comenzile de haine si mâncare se fac tot virtual...oare cum am supraviețuit înainte să o am pe ea???

adaana
Începător
pentru mine tehnologie =timp mai mult pentru mine comfort,comoditate .rezolv facturile,cumparaturile si alte probleme cu ajutorul telefonului,tabletei,calculatorului.pentru copilul meu inseamna distractie si socializare contact strans cu prietenii.

Olteanu_Marius
Începător
Am doua fetite una de 9 ani și una de 1,5 ani. Cea mare folosește tehnologia pentru teme și distracție jocuri și YouTube iar pe cea mica a învățat-o sa între pe YouTube pentru a asculta cântece și a se uita la desene animate.

unforgiven
Începător
In familia mea, sunt doar oameni normali, nu oameni spalati pe creier cu toate ecranele din jurul nostru. Noi stim ca fiecare minut pierdut in universul digital, un univers fals, insipid, inodor si incolor, lipsit de substanta si mai ales de suflet, este o capcana, atat pentru adulti cat mai ales pentru copii. Prin intermediul tehnologiei, al internetului, copiii sunt expusi propagandei neo marxiste, a pornografiei si violentei digitale. Copiii trebuie sa se joace cu jucarii, sa tina carti in maini, sa le citeasca cand sunt destul de mari, si sa socializeze cu ceilalti copii fata in fata, in viata reala. Corporatiile au insa un interes in a spala populatia pe creier si din pacate functioneaza. Inca ceva, vad ca in poza care apare in e mailul ce mi l ati trimis, sunt doar copii de culoare. Eu inteleg propaganda neo marxista a diversitatii, dar deocamdata copiii in Romania sunt albi, si consider aceasta politica Orange ca fiind foarte rasista vis a vis de copiii romani. Orange Romania sa faca diferenta dintre tara mama si Franta!

VOICAN_NECULAE
Începător
Am devenit dependenti de tehnologie si noi si copiii, de la cautare informatii, jocuri, filme, aparatura electrocasnica, pana in bucatarie , retete, pe drum gps-ul,etc. Am ajuns ca daca nu avem telefonul cu noi, sau ajungem intr-o zona fara semnal sa ne simtim " fara maini". Tehnologia ne ajuta foarte mult in tot ceea ce facem atat la serviciu cat si acasa.

tanasie_ion
Începător
sint foarte multumit de serviciile orange.doresc sa intru in concurs.am 2 copii

mariana__atimos
Începător
Am o fetita de 5 ani jumate și folosește telefonul mobil pentru jocuri și se uita pe YouTube la desene animate ,muzica si jocuri educative,eu flosesc telefonul pentru a complenta diverse sondaje si pentru a ma uita la tv .

Monica81
Începător
Am doua fetițe de 8 ani jumate și una de 11 ani jumătate. Ambele folosesc telefonul mobil pentru jocuri și TV smart pentru a se uita pe YouTube la muzica, pentru a învață mișcări de dansuri , iar în weekend se uita la fseriale pe Netflix. Bineinteles , cu timp de utilizare . Eu folosesc cel mai mult telefonul pentru socializare, stiri locale, Netflix, muzica YouTube .

beleanul12345
Începător
La noi in familie tehnologia este bine "securizata". Copilul , care tocmai a primit o tableta cadou, si-a pus ca deblocare a ecranului imaginea faciala.Pt el este fascinant sa se uite la ecran si sa astfel sa se deblocheze. ( bineinteles, este cu control parental si o putem debloca si noi, dar nu stie acest lucru). Seara ne distram conectandu-ne de pe telefoane si el de pe tableta la TV pe netflix. Si ascultam muzica si fiecare tot schimba pe ce ar vrea sa asculte, celalalt schimba, apoi intrebam care a mutat, si tot asa. E o distractie in care , chiar daca cu ajutorul tehnologiei, ce e drept, ne simtim bine impreuna.Comunicam.

russelms
Începător
Eu folosesc tehnologia mai mult in interes de serviciu, iar uneori ca divertisment. Insa cei doi copii ai mei o folosesc la maxim. Baiatul meu de 13 ani foloseste tot ce poate pentru proiecte la scoala, pentru informatii si chat, dar foarte mult si pentru divertisment si anume jocuri on line. Fica ce mica momentan foloseste pentru divertisment. Jocuri si in special pentru muzica, avand o pasiune pentru gimnastica aerobica si dans, chiar participand si obtinand premii la gimnastica. De multe ori cand am nevoie sa vizualizez ceva sau sa caut o melodie, sau un film solicit si ajutorul lor, ei fiind foarte priceputi in astfel de chestiuni.

ionutp_me
Începător
Cel putin in cazul familiei mele, tehnologia lasata pe mana baiatului corelata cu lipsa timpului de care dispunem noi parintii, nu au facut casa buna. Din pacate, in ziua de astazi parintii, sunt nevoiti sa munceasca aproape tot timpul pentru a reusi sa asigure un trai la limita minima a decentei si apeleaza la dispozitive tehnologizate pentru a castiga timpul pe care nu reusesc sa il petreaca cu copii.

Sabina_1
Începător
Salutare! Nu mai reusim sa ajungem la orele de pictura si astfel fiul meu a inceput sa foloseasca tableat cu o aplicatie corespunzatoare...mereu la indemana in momente de relax si creativitate....cum am fi putut transporta un chevalet oriunde? Genala solutie!

Cristian_10
Începător
Eu zic la orice vârstă trebuie sa fii în pas cu tehnologia, și nu trebuie sa depindem unii de altii