anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

944 Răspunsuri 944

Lucia_Parota
Începător
Telefonul este mereu prezent in viata noastra, atat ca voce cat si ca date, am instalat aplicații care ne sunt necesare pentru susținerea afacerii noastre, deci folosim in permanenta internetul. Il folosim ca mijloc de a proiecta pe Tv filmele dorite de pe Hbo Go. Copiii folosesc aplicatiile whatsapp, youtube, google familly link. In momentul de fata imi e greu sa ne imaginam viata fata tehnologia actuala in ceea ce privește telefonia.

nadrian
Începător
Avem o pustoaica in varsta de 7 ani care foloseste tehnologia ,intuitiv, de cand a invatat sa mearga. Cu timpul a primit si propiul ei telefon, pe care il foloseste pentru jocuri, youtube , filmulete, poze , etc. La fel de bine a invatat sa utilizeze PS4, TV-ul Smart si PC-ul, pot spune, nimic complicat :). Atat eu cat si mama ei suntem depedenti de tehnologie, folosim si avem majoritatea lucrurilor SMART. De la plati cu telefonul, GPS, retete pentru mancare, comunicare, cursuri pana la aere conditionate wi-fi , casti, etc.... Recunoastem, ca exista momente in care pustoaica noastra ne arata cum functioneaza anumite lucruri, atunci cand noi nu stim sau ne ia mai mult sa le intelegem :).

Cata
Începător
Noi în casa folosim foarte mult internet. Bineînțeles ne bazam pe telefon, tableta și desktop. Copilul nostru când prinde pe mana unul din astea, ținând cont de faptul ca are 2 ani, nici el nu se lasă mai prejos.

Ovifan
Începător
În familia mea, eu și fetița mea de 11 ani suntem bine ancorați în tehnologie și cred cu tărie că în zilele noastre este tot mai greu să trăiești fără. Eu sunt inginer și am crescut odată cu PC-urile și internetul, iar prin natura serviciului meu am căutat să fiu mereu "up to date" cu tot ce e nou în tehnologie. Soția mea este mai reticentă la nou și de multe ori când cumpărăm un gadget nou sau electrocasnice noi se împotmolește în folosirea lor, iar eu atunci îi spun că "e certată cu tehnologia". Fata mea în schimb m-a surprins plăcut, deoarece deși este înclinată spre artă și uman, s-a descurcat întotdeauna cu tehnologia. A fost autodidactă și cu prima tabletă și cu primul smartphone și cu prima tabletă grafică chiar dacă de multe ori, noi ca părinți nu am încurajat-o să le folosească deoarece auzeam fel de fel de povești despre faptul că tehnologia dăunează copiilor. Fata noastră e pasionată de benzi desenate și tableta grafică o ajută foarte mult în realizarea lor. I-am cumpărat și o mașină de scris și am încurajat-o să o folosească și să folosească și creionul și hârtia, și este foarte încântată, dar oricât i-ar plăcea metoda clasică, suntem conștienți că tehnologia este viitorul și trebuie să încurajăm copiii să o folosească cu încredere în scopuri benefice și constructive.

Adrian_David
Începător
Adrian tata lui Lucas si Alex. Copii sunt foarte bine informati despre aplicatii, gadget uri noi aparute. Ei urmaresc tutoriale cu specificatii care ne ajuta pe noi adultii in afla mai rapid aparitii noi si anumite detalii tehnice.

schhummy
Începător
Buna ziua, Avand in vedere anul in care ne aflam, o casa fara tehnologie, e o casa invechita. Putine cred ca sunt lipsite insa de minimul necesar. Eu si sotia avem placerea de a folosi smartphone-uri de ultima generatie cu ajutorul carora ne monitorizam casa de la distanta prin diferite aplicatii. Monitorizarea se refera la sistem video intern si extern, sistem de securitate conectat la internet, termostat si control la distanta a aerului conditionat, cat si control de la distanta a routerului wi-fi. In living si in dormitor avem cate un smart TV conectat la internet. Cel din living e folosit si de fetita pentru Netflix si HBO Go unde are desenele preferate atat in engleza cat si dublate in romana. Avem un computer desktop cat si 1 laptop folosit de fetita pentru a invata sa scrie la tastatura. Atat de la noi. Va multumim si bafta tuturor!!!

Florin_20
Începător
Împreună pentru anumite informații și copiii și părinții

ursubrun14
Începător
Fiecare membru al familiei are cate un gagdet

podoleanumirela
Începător
parintii au telefoane, pe care uneori trebuie sa le si inchida ca sa mai taca .ambii lucram pe calculatoare, nevoiti fiind de profesie , iar despre copil , care acum este programator nu stiu daca mai este nevoie sa mai spun despre tehnologia utilizata si la care aspira mereu .mereu apar noutati pe care le urmarim din curiozitate, din pasiune(fiul meu).pentru el, tehnologia este fractie din viata lui.iar, noi, parintii tinem pasul sa nu fim criticati si sa ne facem mandri copilul.

TrifuVlad
Începător
Buna ziua , tehnologia in familia mea este des folosita . Eu personal nu sunt foarte "dependent" dar copilul nostru (1 an si 9 luni) adora sa manance uitanduse la desene pe yt si inainte de culcare. Stiu ca nu este un lucru foarte bun dar totusi a invatat multe chestii si cuvinte in engleza dupa yt.

ria
Începător
buna am un baiat de 10 ani care are iphone 5 si xbox, o fetita de 6 ani care ocazional se uita pe youtube de pe tel proiectav pe tv smart.Ne-am portat cam de o jumatate de an in orange si suntem foarte multumiti pana acum!.Eu folosesc netul foarte mult -lucrez cu clientii si corespondam pe mail(care il am si pe tel) pe what up, suntem multumiti de serviciile furnizate de orange, si de cadouri prin puncte!!!:)

Bellissima
Începător
Da, folosim cu toții tehnologia, fie de pe telefon, computer, laptop etc. Plătim facturi, facem shopping online, aflăm răspunsuri la diferite întrebări, vedem filme, ne bucurăm de divertisment. Băiatul meu, Eric, are 10 ani și deja se vede un mare inventator în domeniu. In afara jocurilor, folosește diferite programe, realizând animații, filmulețe, personaje. Visează să inventeze holograme impresionante și își vede deja viitorul ,,dăruit " evoluției tehnologiei.

Claudia_2
Junior
Tehnologia in familia mea este folosita pentru distracție căutare de locuri de munca si alte informații de care avem nevoie

Anca_7
Începător
Putem trăi în ziua de azi fara tehnologie? De la copil la vârstnic, toți suntem dependenți de tehnologie.

Mezy
Începător
Care ajunge primul acasa are intaitate,si asa,sunt ultimul mereu!!!