anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conectare router personal (Mercusys) la reteaua Orange

OvidiuB1
Junior

Buna,

M-ar interesa si pe mine care sunt pasii pentru a conecta routerul personal (Mercusys) la reteaua Orange, am un ZTE si e destul de slab pentru contractul de 1800 facut cu ei, RSSI este foarte slab, undeva la -60.

Sunt nou in reteaua Orange si nu prea stiu cum se procedeaza aici. Poate exista un topic deschis pe asta, m-ar ajuta un link.

Multumesc de orice raspuns. 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu ce să zic de ZTE, pentru că eu îl am și mi se pare destul de ok. Bagi un cablu lan într-un port și vă funcționa. Oricum, pe cablu, nu suportă mai mult de 1Gbps, doar pe wifi poți prinde peste 1700, dacă ai dispozitive capabile de așa ceva.

Baftă!

Pai bun, am abonament de 1800 și maxim pe wifi sunt 400. 
Routerul personal este foarte bun, dar care sunt pașii pe care trebuie să ii fac pentru a-mi instala propriul router? Am nevoie de IP fix cumpărat de la Orange? Așa am auzit ca se procedează. 

Ai dispozitive compatibile cu viteze mai mari? Pentru că routerul duce destul de mult. Mă îndoiesc că duce mai mult al tău. Dacă vrei să-l pui în modul bridge, trebuie să suni la 300 sau 0374300300, apoi formezi 1-3-2, pentru asistență. Nu îți trebuie ip fix!

Uite un test acum la mine:

https://www.speedtest.net/my-result/a/9304585533

Baftă!

Va mulțumesc mult de răspuns, o sa încerc! 🙌🏼

Cu plăcere!

Si mie mi se pare slabut ZTE-ul. Daca ies din casa, in fundul gradinii am semnal (30 ari), in curte nu. Cam greu trece semnalul prin mai multi pereti.

Îți mai pui un alt router. Eu așa am în casa de la țară. Ți-am explicat în primul post, cu cablu lan într-un port.

DanielaH
Moderator

Ovidiu, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?