la
09-11-2025
01:15 PM
- editat ultima oară la
10-11-2025
09:16 AM
de
AndreeaAC
Salut,daca nu am card ,dar incarc din contul meu prin alta modalitate de plata,ce beneficii primesc?
09-11-2025 02:12 PM - editat 09-11-2025 02:16 PM
Salutare!
Poți încărca pe factura unui abonament.
Ai o grămadă de bonusuri in internet ( de ex, la 6 euro ai net nelimitat), ești în programul prepay bonus, și multe altele, chiar și pentru abonament ( beneficii).
Vezi detalii pe aici:
https://share.google/6m4p7MnGr8JLHv0PB
Sau aici:
https://share.google/sHj1TYeWom5ieoR7z
Ia uite și în poză, ai bonus de 150 GB:
Baftă!
la 09-11-2025 04:28 PM
Care,ce bonusul ala de 150GB,se aplica la reincarcare din my orange,dar la reincarcare cu credit el se m ai dă?
la 09-11-2025 06:22 PM
Ce treaba are abonamentul cu ce am intrebat
la 10-11-2025 09:28 AM
Salutare!
Reincarcarile se pot face prin:
In functie de modul de reincarcare, bonusurile pot fi diferite.
la 09-11-2025 06:20 PM
Deci daca incarc din my orange cu cod de reincarcare mi se acorda puncte,sau 150GB trafic ca bonus
la 09-11-2025 07:59 PM
Salutare!
La abonament puncte thank You, la reincărcarea de 6 euro și bonus nelimitat . Primești 20 puncte la reîncărcare de minim 6 euro, pe care la poți dubla la achiziția online a unui telefon cu prelungirea de abonament pe 24 de luni. Bonus 150 de GB se primește la cea de 5 euro.
la 09-11-2025 08:27 PM
"Primești automat între 50 GB și 160 GB bonus la activarea opțiunii preferate în perioada 3 septembrie – 18 noiembrie 2025.
În plus, tot automat ai între 100 GB și 300 GB extra bonus, dacă alegi să-ți activezi/reactivezi opțiunea din My Orange în perioada campaniei. Extra bonusul nu se acordă pentru opțiunile cadou câștigate prin BonusPocus.
Alte detalii despre bonusul de internet oferit în opțiuni:
Bonusul se acordă exclusiv pentru opțiunile PrePay de minimum 5 € credit cu beneficii naționale din oferta curentă și are aceeași valabilitate ca beneficiile opțiunii PrePay alese.
Bonusul nu se acordă pentru reîncărcările cu credit, pentru creditul obținut prin opțiunea Transfer Credit sau la activările/reactivările de opțiuni destinate exclusiv consumului beneficiilor în roaming.
Bonusurile pot fi folosite cu opțiune națională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune activă de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusurile nu pot fi folosite cu o opțiune din categoria Design Your Offer.
Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate, la aceeași viteză ca internetul oferit de opțiunea aleasă, după primirea SMS-ului de confirmare a activării."
DETALII: https://www.orange.ro/prepay/ - Intrebari frecvente
la 10-11-2025 05:49 PM
optiunea din my orange,se poate reactiva numai cu cardul,este adevarat,
10-11-2025 07:19 PM - editat 10-11-2025 07:24 PM
Opțiunea se poate reactiva automat și dacă ai suficient credit disponibil pe cartelă prepay.
Bonusul va fi acordat în momentul activării opțiunii din contul My Orange. Poți încărca mai întâi contul cu credit, apoi activa manual opțiunea dorită.
De asemenea, folosirii aplicatiei My Orange aduce beneficii suplimentare prin campaniile Pinata și Bonus Pocus. Prin aceste campanii poți obține resurse suplimentare, iar dacă acumulezi numărul necesar de puncte, te înscrii automat la tragerea la sorți din cadrul campaniei Pinata.
la 10-11-2025 06:10 PM
Dar daca incarc cu cod din my orange tot aia 50GB primesc bonus,adica tot atat cat primesc si daca nu incarc din aplicatia asta de doi lei my orange.M ai mult decat atat cand incarci din contul my orange cu cod,ca n am card ,trebuie sa ai optiunea anterioara activa,ca ramai fara credit.Este adevarat!
la 11-11-2025 10:48 AM
Dacă reîncarci cu cod nu primești absolut nimic!
la 11-11-2025 02:36 PM
Primesti 50GB ,si cu cod de reincarcare,cu cardul a fost m ai ieftin pana acum
la 10-11-2025 10:18 AM
Salut @Pena și bine ai venit în Comunitatea Orange! 🙂
Membrii noștri au oferit o varietate de răspunsuri care sper să te ajute. Ți-au fost de folos?
O săptămână frumoasă.
la 11-11-2025 10:44 AM
La ce referi ca beneficii? Acum încărcarea din contul orange dar printr-o metodă cu plată cardului nu mai este un beneficiu ci o pierdere de 3 sau 9 lei ! Acest lucru este tradus printr-o taxă de procesare a plății ! Eu nu mai fac reîncărcări din myorange de când am văzut acest lucru ! Dacă încarci cu plata pe factură atunci primești ca abonat beneficiu cu puncte thankyou și faptul ca plătești tot odată ! Eu prefer plata din aplicația băncii mele iar facturile din salt Bank deoarece nu există comisioane! Aveți grijă la plățile din BtPay deoarece Banca Transilvania comisionează absolut toate tranzacțiile cu excepția celor de la pos! Eu am renunțat și la Transilvania deoarece am observat ca pe parcursul lunii septembrie și octombrie am pierdut aproximativ 230 lei pe comisioane (5 lei pentru 1 leu transferați instant din cont de revolut)
deci prin urmare , mai degrabă prefer să merg la magazine de colțul blocului să îi dau ălora 40 lei pe o cartelă de 5 euro decât să plătesc între 3 și 9 lei comision
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor