Comunitatea Orange
Caută informații despre produsele și serviciile Orange și ce-i nou din tehnologie. Simplu, eficient și fun.
anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Postări pe forum

Beneficii

Descoperă beneficiile de a fi membru în Comunitatea Orange Ești curios să afli ce ai de câștigat dacă faci parte din Comunitatea Orange? Ne-am gândit să îți oferim 2 tipuri de beneficii: cele imediate, de care te poți bucura în timp real, după realiz...

NickyS de către Ex Community Manager
  • 81807 Vizualizări
  • 178 răspunsuri
  • 357 aprecieri

Un nou badge in Comunitatea Orange #RisingStar

Congratulations! You shine brightly! Dacă primești un astfel de mesaj împreună cu insigna specială #RisingStar, să știi că ele îți sunt adresate ție și reprezintă un semn de apreciere și recunoaștere din partea noastră. Începând cu 2024 îi vom nomina...

DanielaH_0-1706771578559.png
DanielaH de către Moderator
  • 14353 Vizualizări
  • 81 răspunsuri
  • 263 aprecieri

Un nou rol în Comunitatea Orange: StarMember! Haideți să-i cunoaștem pe protagoniști!

Salutări tuturor, Suntem încântați să vă anunțăm de lansarea oficială a programului Starmembers - un proiect conceput pentru voi, în care sunt implicați cei mai activi utilizatori, clienți Orange, din cadrul Comunității Orange România, mulți dintre e...

• 13498 Vizualizări
  • 27 răspunsuri
  • 203 aprecieri

Sarbatorim Ziua Recunostintei in Comunitatea Orange

Salutare, Comunitate, Astăzi, americanii sărbătoresc Thanksgiving, Ziua Recunoștinței. La noi este o zi obișnuită, dar eu cred că întotdeauna avem un motiv să fim recunoscători. În primul rând, pentru lucrurile simple și evidente pe care le avem sau ...

image.jpg
AndreeaAC de către Community Manager
  • 1065 Vizualizări
  • 10 răspunsuri
  • 78 aprecieri

Beneficii

Descoperă beneficiile de a fi membru în Comunitatea Orange Ești curios să afli ce ai de câștigat dacă faci parte din Comunitatea Orange? Ne-am gândit să îți oferim 2 tipuri de beneficii: cele imediate, de care te poți bucura în timp real, după realiz...

• 81807 Vizualizări
  • 178 răspunsuri
  • 357 aprecieri

Ce pot face în comunitate?

Scopul acestei comunități este de a vă ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările voastre despre produsele și serviciile Orange. Simplu, eficient și fun! Este o comunitate în care membrii se ajută reciproc. Împreună ne dorim să menținem un mediu pr...

7e68bfaaae1780d0_comunitate_vizual_100.jpg
MihaelaA de către Ex Community Manager
  • 33543 Vizualizări
  • 66 răspunsuri
  • 59 aprecieri

Cont Comunitatea Orange.

Salut, Comunitate!Atrag atenția asupra unui mic aspect, in special Adminilor, odată cu unificarea ORO/OROC am observat ca exista șansa ca cei ca mine - proveniți din OROC - sa facă dublu cont, pe forumul comunității. Pana azi, ma logam pe forum via O...

Ilie43 de către Cunoscător
  • 361 Vizualizări
  • 1 răspunsuri
  • 5 aprecieri

A 4-a provocare pentru Luna Customer Experience - Sloganul tău pentru Comunitatea Orange!

Salut din nou!  Luna Customer Experience continuă în Comunitatea Orange cu o nouă provocare în care vă invităm să vă puneți creativitatea la treabă și să dați frâu liber imaginației. Vă rugăm să “inventați” un slogan scurt, haios și plin de energie, ...

DanielaH_0-1761302140153.png
DanielaH de către Moderator
  • 1581 Vizualizări
  • 15 răspunsuri
  • 71 aprecieri