anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Preturi telefoane aberant de mari !!!

IonutViziteu
Junior

Ce e frate cu preturile astea aberant de mari la telefoanele oferite la abonamente ??!! Sunt abonat Orange de peste 20 de ani, sunt foarte multumit in general, tinanad cont ca sunt cu absolut toate serviciile aici..telefonie+internet+tv, si mereu am achizionat telefoane, zeci de telefoane cumparate prin abonament, rate, early upgrade s.a.m.d ..si mereu am gasit oferte cinstite-corecte la prelungirea unui abonament, dar acum furati curent. Dau doar un exemplu,  Samsung Galaxy S25 Edge care se gaseste la vanzare la Orange( cu tot cu refucere ) la un pret dublu fata de alte magazine. Cu abonament se ajunge la plata unui un pret mizerabil de mare. In alte vremuri se ofereau telefoane gratis la diferite abonamnte, acum ajungi sa plateasti cu abonametul inclus 2000 de euro pt un telefon pe care-l poti cumpara cu 600 de euro.

Cred ca ar trebui reanalizate aceste oferte, parerea mea de client. O zi buna !

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Orange e o companie care ofera servicii de telefonie, vanzarea telefoanelor e ceva secundar.

Daca gasesti telefonul mai ieftin in alta parte, il iei de acolo si de la Orange iti iei abonament fara telefon, la un pret redus si iesi mai avantajos.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Operatorii vor avea întotdeauna preturi mai mari, dar și promoțiile producătorilor vor fi prezente preponderent la retaileri.

Mai jos două prețuri comparative:

Screenshot_20251207_170050.jpg

Screenshot_20251207_165624.jpg

Din câte vad, diferența este sub 50E (ca PRP). La operatori știu că nu se oferă aceleași promoții ale producătorilor ca la retaileri. 

Razvan
#StarMember

Nu contează prea mult prp, ci prețul final de achiziție. 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Nu văd o justificare reală pentru un abonament de 25 de euro în condițiile în care un serviciu similar poate fi achiziționat cu aproximativ 4 euro. Singurul avantaj ar fi includerea datelor mobile în roaming, relevant doar pentru utilizatorii care călătoresc frecvent în Spațiul Economic European.

În general, prețurile practicate de furnizori sunt mai ridicate cu aproximativ 30–50%.

Dpmdv, chiar și cu puncte și vouchere, prețul rămâne vizibil mai mare decât alternativele disponibile pe piață. Cel puțin pentru utilizatorii PF.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pot fi prețuri mari la unele produse, așa este. Fiecare poate alege ce dorește, deci ai posibilitatea să alegi la un magazin specializat  gen eMag, Altex etc. Știu că este neplăcut, m-am găsit și eu de multe ori în postura asta, dar fiecare companie își are propriile strategii și obiectul lor principal nu este vânzarea de telefoane, ci de servicii.

De asemenea, poți să folosești dacă ai puncte și vouchere Pinata în magazinul online.

Baftă!

OrangeCustomer1
Explorator

Bună seara, 

Ultima mea achiziție de terminal de la un operator a fost în urma cu mai bine de 12 ani și mi-am jurat ca nu mai fac o asemenea greșeala vreodată. De ce? Pentru că încă de pe atunci preturile erau umflate rău și am plătit în 24 luni telefonul ala cât as fi dat pe un automobil SH. Acum, la final de 2025, e una din cele mai mari greșeli să mai cumperi telefoane și alte dispozitive de la operatori, în opinia mea. Ai o grămadă de modalități de plată variate la toți comercianții mari. Nu mai zic ca nu mai depinzi de partea de service care e foarte slaba, în general, la operatori. Asta dacă alegi sa faci greșeala sa îl repari la ei și nu la un service autorizat direct de producător.  Sa mai zic și de retur, dacă te răzgândești? Sau poate de perioada extinsa de retur? Nu poți compara... Sau poate sa aduc aminte de softul personalizat pentru operatori (urăsc asta cu toată pasiunea). Sfatul meu sa te orientezi către un retailer mare și sa îți iei cel mai bun abonament nelimitat, cu prețul cât mai mic posibil.