anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este gadget-ul tău preferat?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Am primit de ziua mea un Google Home Mini și am rămas impresionată. Până acum nu am fost tentată să cumpăr așa ceva, mi se părea un gadget interesat, dar acum că l-am testat deja de câteva zile, pot spune că îmi place mult. Dimineața am setat alarma pe el, întreb de temperatura de afara, pun muzică, ascult știrile, radio, are și niște joculețe de tip trivia. Deci pentru mine, în acest moment, gadget-ul preferat este acest google assistant 🙂

 

Care este gadget-ul vostru preferat?

 

 

24 Răspunsuri 24

Jay
Campion certificat
Suna interesant.. Eu nu pot sa spun ca am unul preferat.. dar, de când am laptop si pot sa citesc, la orizontala, cursuri, sunt ceva mai relaxata.. ca deh, nu ma mai doare spatele, plus ca si vad ce citesc.. :)) In schimb, ma uit gales la smartwatch-uri, dar, nu cred ca au capacitatea de a ma tine mult timp ocupata.. parca, mai repede, as prefera un "ceva" sa ascult muzica si sa nu ma mai gandesc la nimic.. si la tot 🙂

Anonim
Neaplicabil
Eu ascult multă muzică și îmi place să folosesc căști "true wireless" cu bluetooth (m-am obișnuit să trăiesc fără fire și fără mufa Jack). Am mai multe perechi dar preferatele mele sunt cele de la Sony (model WH-CH700N) pentru că sunt On-Ear, au "Noise Cancelling" și se aud excelent (ideale pentru un audiofil când călătorești, mai ales cu avionul dar nu numai).

imch
Cunoscător certificat
Nu pot sa mai zic de Google Home Mini, nu? Ador cum ii spun „good morning” si stie cine sunt, imi povesteste de ora, vreme, drum... Si mie imi place (si, culmea a fost primit tot de o zi de nastere, nu a mea, a copiilor, dar se pare ca am rechizitionat gadget-ul). Continua sa-mi placa Fitness band-ul de la Huawei pe care l-am regasit. L-am pierdut Pastele trecut si l-am regasit Pastele asta. Se strecurase pe terasa intre 2 fotolii si un perete, a stat un an in ploaie, zapada si frig. Cum l-am bagat la incarcat cum a luat-o din loc ca si cand nu ar fi disparut neam. Imi e teribil de usor sa nu mai pierd notificari (SMS-uri, whatsapp, FB) sau apeluri. Nu sunt eu mare fan al inregistrarii pulsului, dar ma mai distrez din cand in cand. Iar acum, pentru ca merg mult cu bicicleta, imi place ca imi da iluzia ca fac sport. 😄

Ascary
Campion certificat
@MihaelaC,pe partea de radio prin Google Home nu prea imi ia prin comanda vocala decat Europa FM (câteodată ia din greseala Europa Rock FM) iar ca sa pun si alte posturi,gen Kiss FM,Romania Actualități etc,am instalat si aplicatia TuneIn Radio si acolo ai toate posturile comerciale si multe alte topuri. Selectezi ce post vrei si apoi apesi pe iconul de Cast din dreapta sus si alegi Google Home. Poti achizitiona (daca nu ai deja) becuri Philips Hue pe care le aprinzi sau stingi prin comanda vocala cu Google Home. Poti porni si opri televizorul tot prin Google Home daca atasezi un Chromecast Ultra la televizor. Spun Ultra fiindca acesta se alimenteaza la priza si ai permanent semnal in el si poti porni televizorul prin comanda vocala. In fine,sunt mii de posibilitati de a te juca cu Google Home. In afara celor de sus,tot prin Google Home am mai pus draperiile sa se tragă,usile de la garaj,broasca de la ușă de la intrare,camerele de supraveghere,termostatul Nest Google cu care-mi reglez temperatura in camera prin comanda vocala. Cel mai mult imi place dimineata cand ii zic,Hey Google,one coffee please...si porneste expresorul :))). _____ Cel mai tare gadget?! Hmm,my Note 9,probabil cel mai bun telefon ever...sigur asta se stie deja asa ca nu am sa-l pun la socoteală si am sa trec ochelarii mei hTC Vive Cosmos. Cand vreau sa uit de tot si toate,mi-i pun si intru in lumea mea... virtuală.

imch
Cunoscător certificat
@Ascary: cum mama mare se trag draperiile la comanda vocala? Vreau si eu!!! Baiatul meu incearca sa "fuga" de orele pe Zoom tragand constant draperiile din spatele lui (tragand sa le deschida, evident). M-am saturat de cate ori ma duc sa le inchid la loc in fiecare zi. Cum ar fi sa fie toata miscarea la un "Ok Google" distanta? Becurile on/off prin Google Home sunt distractia favorita a copiilor. Cat despre termostatul centralei, intotdeauna am crezut ca daca tot am aplicatia pe telefon nu am nevoie sa folosesc Google Home pentru asta. Guess what? Nici nu imi mai aduc aminte de cand nu am mai deschis aplicatia ca sa setez temperatura.... Dar chestia cu draperiile trebuie sa ma inveti ;-).

Miha_Z
#StarMember
E interesant tot ce ai prezentat @Ascary si partea cu draperia e de senzatie. :) Pentru mine gadget-ul preferat este smartphone-ul de care sunt nelipsita.

Ascary
Campion certificat
@imch treaba cu draperiile prin google home este simpla. Nu iti trebuie decat doua motorase care trag draperiile. Unul intr-un sens,celalalt in sensul invers. Fiecare din motoras il alimentam la cate o priza inteligenta. Prizele sunt conectate wifi cu Google home. Pe tijele draperiei si intr-un sens si in celalalt sunt doua intrerupatoare care taie curentul cand draperia a ajuns la maxim deschis sau maxim inchis. Prizelor le pui denumiri,in engleza fiindca Google Home nu stie (deocamdata) română,de exemplu,Outlet Left si Outlet Right. Tu nu trebuie sa spui decat "Hey Google, Outlet Right" si priza inteligenta deschide alimentarea si motorasul trage draperia. La fel se procedeazea si cu Outlet Right pentru inchiderea draperiei. Simplu nu? :)) _______ Asa ca sa ma laud putin (ca ai mei au murit :)) ),stii cate deviceuri am conectate la Google Home? 32!!! :)))

imch
Cunoscător certificat
@Ascary: nu stiu cum sa fac emoticonul ala cu gura cascata, dar asa m-ai lasat! Sunt mic copil :-(. Super fain! Trebuie sa incerc si eu sa devin mai creativa...

Jay
Campion certificat
@imch, iti spun eu, unu pentru mine si unu pentru tine 😮 :O Cu laudarosii nu am treaba :))

imch
Cunoscător certificat
@ Jay Uite, pe asta il stiu 😄 😄 😄 😄

Vio73
#StarMember
Gadgetul preferat? Greu de spus! Mie îmi plac telefoanele și televizoarele și laptopurile, dar are întâietate telefonul, pentru că de acesta nu mă despart aproape nicăieri.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Jay și eu m-am tot uitat la smartwatch-uri, dar ce îmi face cu ochiul este cam scump :)) @cocolosh am pus ochii pe niște căști true wireless, o să mă uit și la cele recomandate de tine, chiar nu am avut până acum, dar sunt pe lista de viitoare achiziții @imch da, super tare că poți seta un morning routine :D @Ascary nu am ce să mai zic, sunt în urmă :)) trebuie să mai cumpăr niște device-uri :)) @Miha Z @Vio73 da, telefonul este un super gadget și pentru mine

RafaHelper
#StarMember
Buna Mihaela, Gadgetul meu preferat este Chromecast-ul, întotdeauna am unul dupa mine ca sa pot reda conținut de pe telefon.

delfinas
#StarMember
Eu prefer telefonul si calculatorul, care imi ofera si socializare, si radio, tv, intrumente de lucru. Fireste, imi plac aparatele foto, daca se incadreaza la gadget-uri. :) Cat despre chestii gen Google Home Mini, Alexa, Smart Home, sigur asigura o comoditate, dar prefer, cat Dumnezeu imi va mai lasa capacitatea de a ma descurca singura, sa actionez singura intrerupatorul, perdelele, geamuri, sa ma uit pe geam ca sa vad cum e vremea, etc. Telecomanda am la tv, un led no name mic, de 24 inci, cu o vechime de 9-10 ani...ar trebui sa stau mai mereu langa el, sa schimb canale sau sa umblu la volum, plus ca butoanele sunt greu accesibile. Eu sunt o persoana comoda, dar stiu ca prea multa comoditate strica, mai ales la sanatate, mobilitate. Imi plac gadgeturile si imi place sa ma informez despre ele sau sa le testez, dar nu sa mi le achizitionez fara sa am reala nevoie de ele. Gadget-urile trebuie sa fie un ajutor pt noi, dar sa nu ne preia prea mult din atributii, abilitati si autonomie. Si asa Google stie si afla si ce nu vrem noi sa stie, nu ar trebui sa-i oferim si mai multa putere si sa devina un real Big Brother.