anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Distracție în Comunitatea Orange

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 28.01

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform condiții validare și termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

Giany74

adrian87n

milord

mirelcristin

Horicas

Blytzboy

dumic_18

Ștefan 03

radumsk

Pololica

 

Categoria 2

manuela_1

And04

rafa.helper

tenebree

Florin D

 

Categoria 3

delfinas

FLo1

Razvan

 

Categoria 4

Jay

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 186 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

 

_______________________

 

Salut tuturor!

 

Ca în fiecare an de când am lansat Comunitatea, întâmpinăm împreună sărbătorile de iarnă cu un concurs.

Anul acesta pornim distracția în Comunitatea cu 4 provocări:

 

Categoria I: 10 autentificări și o abonare

Snow Man dă startul la distracție. Vrei să câștigi unul dintre cele 10 premii (fiecare constând într-o boxă Bluetooth, un trepied pentru telefon și o pereche de căști Bluetooth)? Este foarte simplu. Ca să intri în tragerea la sorți trebuie doar să deblochezi badge-ul “Snow Man” prin obținerea a 10 autentificări în Comunitate, în perioada concursului (în zile diferite) și să fii abonat la newsletterul Comunității. 

 

Pentru abonare trebuie să bifezi căsuța de acord la înregistrarea în comunitate; dacă esti deja membru în Comunitate, este nevoie doar să ai bifată căsuța în pagina de profil (secțiunea “Editează profil”).

 

Categoria II: 23 de autentificări și 30 like-uri

Distracția continua cu împodobirea bradului. Dacă deblochezi badge-ul “Christmas tree” prin obținerea a 23 de autentificări în Comunitate (în zile diferite) și 30 de like-uri, în perioada desfășurării campaniei, poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-un smartwatch Xiaomi Mi Watch Lite.

 

Categoria III: 8 Soluții 

Distracția e în toi. Dacă cel puțin 8 dintre răspunsurile oferite de tine la întrebările membrilor comunității sunt marcate ca soluție, unul dintre cele 3 premii poate fi al tau (fiecare constând într-o tabletă Huawei MediaPad T5 10.1 4G).

 

Categoria IV: 2 + 3 și-un review 

Ne distram și câștigăm. Un telefon OPPO Reno 5 5G poate fi al tau dacă îndeplinești provocările de la categoriile 2 și 3 și scrii un review (minimum 700 cuvinte) despre un telefon, Smart TV, căști sau obiect conectat (smartwatch, aspirator, consolă, cameră de supraveghere etc.). Înainte de a posta review-ul vă rugăm să consultați toate condițiile în regulament (art. 7.4).

 

Regulamentul concursului îl găsesti aici. Campania se încheie pe 17 ianuarie 2022, 23:59.

 

Vom contacta câștigătorii pe email, deci stai cu ochii pe adresa asociată contului tau My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 28 ianuarie în această pagină.

 

 Mult succes!

#DistracțieÎnComunitate

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

474 Răspunsuri 474

C-tin
Începător
Mult succes tuturor!

RafaHelper
#StarMember
Ma bucur ca exista un regulament bine pus la punct, mulțumesc pentru asta @Miha si @Daniela! In același timp acest concurs va aduce din nou topicuri duplicate, care oricum existau si înainte de concurs, multi user noi cu eticheta #partikip, iar întrebare ar fi: Se dorește acest lucru in comunitate? Mi-ar fi placut sa vad si o categorie pentru membri vechi, gen care au deja badge-ul "Login X 500" activat.

Neaplicabil
@rafa.helper și o categorie pentru care și-au șters contul și au luat-o de la capăt și acum postările lor sunt anonime 🙂

Miha_Z
#StarMember
Succes tuturor. Măcar la acest concurs șansele de câștig țin și de participant dar și de norocul de la extragere. Premiile sunt spuse, acum depinde de implicarea și ținta fiecăruia. ❤️

RafaHelper
#StarMember
@alterego, avem useri de genul?

Hon22Hon
Începător
Baftă tuturor!

teacher_
#StarMember
@mihaicostea825, nu se cuantifica numărul de răspunsuri.... Mai lipsea să îți dai singur 30 de like-uri... :)) Sau, ca sa citez din clasici, să apeși pe ❤️ daca ți-a fost de ajutor:))

mirelcristin
Junior
Succes tuturor participantilor!

Neaplicabil
Un mic bug în ceea ce privește chalenge-ul "Distracție în comunitate": 23 de autentificări în zile diferite și 30 de like-uri obținute și primești badge-ul "Christmas Tree". Eu l-am primit deși sigur nu am 23 de autentificări în zile diferite de când a început distracția 🙂

Jay
Campion certificat
@alterego, ai primit doar pentru aprecieri.. din ce am vazut eu, este împărțit în doua acest badge..

Neaplicabil
@Jay cu puteai să vezi dacă n-au trecut 23 de zile diferite? Ai primit 1/2 badge?

deniseduard1
Junior
Succes tuturor! La mulți ani fericiți!

Jay
Campion certificat
@alterego, cred ca e prea dimineața și ma pregătesc de cursuri, dar, n-am înțeles ce intrebi.. :) Cum puteam sa vad? Inainte sa-ti răspund m-am uitat la misiuni și am atașat o captură la răspunsul anterior și m-am uitat la activitatea ta, unde scrie ca ai primit Christmas tree pentru aprecieri.. LE: app de badge-urile speciale, daca nu ma inseala memoria, aproape toate au fost împărțite în 2-3 badge-uri mai mici.. ma refer la cele de Paște, Crăciun, Halloween..

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Succes tuturor!

Lupu_Cristinel
Junior entuziast
Succes tuturor!