anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs "Viitorul digital"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 29.03

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

iogaen

Gurhan

ciprian_12

L3ON1D4S

Larisa00011

 

Popa Adrian_1

Luiza A R

Bawerr

Jay

adrian87n

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

_________________________________

 

 

Salut tuturor!

 

Nu-i așa ca sunteți pregătiți pentru un nou concurs? 

De data aceasta provocarea noastră are ca temă tehnologia digitală și profesiile viitorului. Tehnologia digitală face parte din viața noastră de zi cu zi, iar mulți dintre noi nu știm cum ne-am putea îndeplini jobul în lipsa ei. Digitalul este prezent chiar și în domenii care s-au dezvoltat mii de ani în absența lui – de exemplu medicină, avocatură și chiar agricultură. Între timp, apar nevoi noi – cum este siguranța datelor în noul context – care atrag profesii noi.

Aptitudinile și atitudinile umane – precum atenția, răbdarea, curiozitatea, interesul, perseverența sau motivația – au rămas esențiale pentru adaptarea noastră la noul context și la modul în care ne desfășurăm munca astăzi.

 

Voi ce credeți ? Ne interesează să aflăm și părerea voastră despre acest subiect. Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: "Cum crezi că va influența tehnologia digitală profesiile viitorului?"

 

Pentru tragere la sorți vom lua în considerare un singur comentariu de persoană. Dacă după ce ați postat răspunsul v-au mai venit idei și vreți să mai scrieți ceva, foarte bine, folosiți funcția de editare pe răspunsul inițial, completați și salvați întreg comentariul.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete oferite prin tragere la sorți: 

• primii 5 câștigători vor primi: pereche de căști wireless intraauriculare Sony WI-C200 negre, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

• următorii 5 câștigători vor primi: încărcător de telefon Xiaomi Mi Wireless Charging Pad, USB hub personalizat #ComunitateaOrange, breloc lemn personalizat #ComunitateaOrange, pix tactil cu mina albastra personalizat #ComunitateaOrange. 

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, ca de obicei, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 8 - 22 martie 2021, iar aici găsiți regulamentul. Vom publica lista câștigătorilor pe 29 martie, pe această pagină.

 

Mult succes tuturor! Vă asigurăm că toate răspunsurile voastre vor fi citite cu interes de către colegii noștri de la Responsabilitate socială corporativă.

 

Pentru a nu mai primi notificări pe acest topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

290 Răspunsuri 290

Ionuț_knz
Junior
Tehnologia digitală în viitor își va pune amprenta in mod special în a ne simplifica nevoile vieții! Mulțumesc!

Daniabrudan
Junior entuziast
Ca exista inteligenta artificiala care ne va copia obiceiurile noastre. Individual. Ne va usura viata,dar in același timp contactul uman va fi redus. Si ne vom vedea mai mult in lumea virtuala.

Magda__
Junior entuziast
Oricare ar fi ramura in care lucram,era tehnologiei va cuprinde tot . Chiar si cei mai puțin obișnuiți cu tehnologia,vor trebui să învețe să o folosească. Tehnologia va fi viitorul !

Adri_2
Începător

Va duce la viteză de productie, comunicare, tranzacții,robotica va excela , inteligenta artificială va prelua multe roluri, dar multe posturi nu vor mai avea nevoie de forță de lucru umană. Va fi pozitiv si negativ in principiu. Depinde de multe aspecte.

Maria_40
Începător
Este adevărat că dincolo de avantajele vizibile aduse de tehnologie, oamenii se confruntă și cu o serie de dezavantaje, printre acestea numărându-se dependența inevitabilă de aceasta și anularea interacțiunii umane. Mai ales pentru copii, tehnologia poate fi foarte dăunătoare, pentru că încă de mici, aceștia au nevoie de socializare pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare, pentru a-și exprima emoțiile și pentru a se integra într-un colectiv. Izolarea și timpul petrecut departe de alți copii, jucându-se pe tabletă, pot avea ulterior un impact asupra comportamentului lor, aceștia ajungând să prefere lumea virtuală în locul celei reale. Părinții vor fi nevoiți să umple aceste goluri sociale cu metodele adecvate, printre care solicitarea sprijinului unui psiholog sau petrecerea unui timp mai îndelungat cu familia și cu prietenii. Este prea târziu pentru a ne dezice de tehnologie și nimeni nu o va mai face acum. Probabil că vom fi nevoiți să ne adaptăm stilul de viață la noile condiții, să ne plănuim ziua în alt mod și să dezvoltăm alte hobby-uri, pe măsura noilor interese și în funcție de nevoile noastre.

CosminIttu
Începător
Viitorul omenirii o sa fie dependent 100% de tehnologie . Exact cum si dv. spuneti, in ziua de astazi tehnologie este in foarte multe domenii si se va extinde in continuare .

Padre4u
Începător
Tehnologia este viitorul! In acest sens se va urmări digitalizarea, și accesul facil tuturor spre tehnologie. Viitorul poate fii atât online, cât și offline, dar cum tehnologia este omniprezentă, ne va aduce mai aproape, ajutând la o bună colaborare, la o ușoară comunicare și creștere a performanțelor in orice domeniu. La nivel profesional impactul va fi major, in marea majoritate a sectoarelor de activitate, lucru ce va schimba modul de interacțiune și de lucru, întrucât, fizic, suntem distanțați, iar profesional, va putea duce la creșterea nivelului productiv.

SteliC4
Începător
"continuare" Si anume, tehnologia si implicit invovatiile ar trebui sa scurteze timpul petrecut la lucru si sa il mareasca pe cel liber.

Emilsidenis
Începător
Da cu siguranță

Emilio
Începător
Timpul este foarte pretios, iar cu ajutorul tehnologiei si oarecum cu cunostientele necesare ajungem sa realizam totul mult mai usor...

inabettina
Junior
Foarte mult va influenta, tehnologia este viitorul din toate punctele de vedere.

Denisa
Junior
Este foarte important și acum și în viitor digitali. Eu folosesc tableta zilnic. Fără să folosesc digital nu as fi avut rezultate bune la invatatura

Eugen12345
Începător
Mi se pare o veche întrebare între ce este nou și ce este vechi, cât de mult ne va afecta noul fata de vechi, tehnologia are multe avantaje și dezavantaje, eu o vad ca un nou fel de interactionarea între oameni, dar nu va putea schimba niciodată modul natural de comunicare între oameni, care este unul foarte sănătos, mulți fiind de acord ca comunicarea nu este doar cuvintele care le punem pe mesaje sau pozele pe internet, ci mult mai mult, o strângere de mana, o privire trecătoare, sau o vorba necalculata, care iau naștere doar în interactionarea fizica și apropiata, tehnologia nu poate schimba asta, dar trebuie sa fim atenți în folosirea ei, pentru ca face totul mult mai simplu, fie ca vrem sa facem bine, fie ca facem rau, avem mai puțin timp de a ne calcula și verifica intenția și urmările acțiunilor noastre, sper însă în capacitatea noastră de a fi buni și nu doar unelte, multumesc

Acasa2017
Începător
Da sânt de acord.

Gheorghe_Tantar
Începător
Tehnologia digitala va influenta in bine profesiile viitorului, le va imbunatati, va aduce noi profesii, va dezvolta creativitatea, nevoia de a socializa, de a calatorii, de a fi aproape unii de altii si de a face front comun in fata oricarui pericol ce va ameninta planeta, fie din interior, fie din exterior .