anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 15.02

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

romeo.cr

sal

cristinanichita

bambix

Bads02

allexinnoalexys

Magda_3

Denis65

Mihai_36

Beton

Roxy_6

Edip

chirmars

Denis5

Klaus_1

Sitz

Alex_84

eldigit

Vlad D

ROXANAAlina

Mugurel_1

Mihaela_16

Dacian Don

Gradinita Prichindel

2 castigatori nevalidati

 

Categoria 2

FaraUnID

rafa.helper

cocolosh

The Special List

alterego

svetalex

Razvan

teacher_

Firefly

Miha Z

Jay

FLo_1

 

Categoria 3

Razvan

Vio73

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 277 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

În plus vrem să o felicităm pe Jay pentru cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții, în această perioadă!

 _______________________________

 

Salut tuturor!

 

Astăzi, în prima zi de iarnă calendaristică, am dat startul unui nou concurs cu premii. Așadar, am pregătit pentru voi 3 provocări și cu cât îndepliniți mai multe, cu atât șansele de câștig cresc.

 

1. Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitate, trebuie să bifezi căsuța de acord (la înregistrare în comunitate).

Dacă ești deja membru în comunitate, pentru a fi abonat la noutăți este nevoie să ai bifată în pagina de profil (secțiunea Editează profil) căsuța de acord.

Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre cele 26 de cadouri, fiecare conținând câte o boxă Bluetooth și câte o pereche de căști Bluetooth pliabile.

 

2. Oriunde ai fi, ne întâlnim în comunitate

Pentru a te califica la această provocare trebuie să fi îndeplinit deja primul pas de mai sus. În plus, trebuie să deblochezi badge-ul “Winter Star” prin 30 de autentificări în comunitate (în zile diferite) și să primești 20 de like-uri, pe toată perioada concursului.

Prin tragere la sorți poți câștiga unul dintre cele 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.

 

3. Ajută-i pe ceilalți membri ai comunității cu cele mai bune soluții

Ca să duci la bun sfârșit această ultimă provocare trebuie să îndeplinești primele 2 provocări și încă ceva:  10 dintre răspunsurile oferite de tine să fie marcate ca soluție pe perioada desfășurării campaniei. Aceste răspunsuri vor fi validate și de noi pentru a ne asigura că oferă informații complete și corecte.

Tot prin tragere la sorți, poți câștiga unul din cele 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB.

 

Campania se va încheia pe 8 februarie 2021, 23:59. Vom avea deci 70 de zile magice în care vă invităm pe toți să fiți parte din această poveste. Regulamentul îl găsiți aici.

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 15 februarie în această pagină.

 

Mult succes!

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

274 Răspunsuri 274

adrian87n
Cunoscător
spre exemplu cand cineva posteaza o intrebare, sau este postat un subiect nou sau un concurs, ca si concursul asta , nici nu stiam de concurs daca nu intra pe contul meu in comunitatea orange. deoarece nu am primit absolut nimic pe email.

Miha_Z
#StarMember
@adrian87n pe adresa de e-mail vei primi doar raspunsuri la intrebarile pe care tu le marcazi ca "le urmaresti". Nimeni din Comunitate nu primeste un centralizator al intrebarilor noi aparute. Daca vrei sa fii la curent cu noutatile din Comunitate sau sa stii ce intrebari au mai fost postate trebuie sa intri zilnic sa verifici.

bujor_lucian
Junior
La mulți ani dragi romani!!! O sa trecem cu bine de aceasta pandemie!!!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Bine ați venit în comunitate!

 

@Uifalean toți pașii pentru acest concurs sunt menționați în descrierea acestui topic, în partea de sus a paginii. Dacă te-ai abonat la newsletter-ul comunității atunci când te-ai înregistrat atunci vei participa la tragerea la sorți pentru provocarea 1. Mult succes!

 

@adrian87n căsuța bifată la înregistrare este pentru a primi newsletter-ul comunității care include mai multe noutăți desfășurate pe o anumită perioadă de timp. Această bifă nu este pentru a primi toate notificările din comunitate, acest lucru nu este posibil. Dacă adaugi o întrebare vei primi notificări pe e-mail atunci când alți membri îți vor răspunde la întrebare, iar atunci când adaugi un răspuns la o întrebare existentă din comunitate, ai o căsuță și dacă o bifezi vei primi notificări atunci când alți membri adaugă un răspuns pe întrebarea respectivă.

Mai ai butonul "Urmărește răspunsurile" pe toate întrebările existente și dacă apeși acel buton vei primi notificări pe e-mail atunci când un membru va adăuga un răspuns pe întrebarea respectivă.

Corina_10
Începător
Mult succes tuturor!!Super initiativa si o provocare interesanta.

adrian87n
Cunoscător
@MihaelaC buna si multumesc de raspunsuri, dar din pacate nu ma declar multumit de raspuns, pe pagina orange scrie ca sa fii la zi cu toate noutatile, sa pui acea bifa, deci spre exemplu mi se pare absolut normal (ca sa ai niste cateva bife in plus acolo la profil de unde sa iti alegi ce vrei sa primesti pe email: tot ce se posteaza, doar intrebarile sau etc... alta situatie) ca sa primesti orice se posteaza pe comunitate . cred ca asa e la toata lumea, daca nu intri pe comunitate nici nu stiam ca s-a postat acest subiect /concurs : Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”. trebuie putin updatata platforma si gasite de pus inca niste bife. stiu cu bifa urmareste raspunsurile, insa daca nu stii cand se posteaza intrebarea, degeaba ai bifa la urmareste raspunsurile, ca aia te ajuta DOAR dupa ce ai intrat pe siteul comunitattii orange si au cautat si ai gasit subiectul postat si pui bifa si asa primesti doar raspunsurile la acea intrebare pe email.. trebuie neaparat gasita o solutie, de aceea exista newsletter insa e degeaba bifa aia.. . EXISTA NU VREM, NU EXISTA NU SE POATE ! , orice e posibil. si niste bife care sa indeplineasca niste conditii in spatele site-ului si sa expedieze pe email ... cu siguranta se poate !

adrian87n
Cunoscător
... ahh si tocmai, asa cum este specificat pe site si cum ai spus si tu (problema trebuie data mai departe la dezvoltare platformei) , pentru a primi newsletter-ul comunității care include mai multe noutăți desfășurate pe o anumită perioadă de timp, de asta trebuie sa fie niste bife adaugate , spre exemplu eu vreau sa primesc pe email ce postezi tu @MihaelaC deoarece esti community Manager si mi se pare important sa ...primesc pe email tot ce posteaza un Community Manager, asa de unde sa stiu eu ce postezi , daca primesc doar raspunsul la o intrebare pe mare trebuie intai sa o caut si apoi sa bifez casuta cu Urmareste raspunsurile.. sper ca ma fac inteles prin ce am scris asa mai detaliat. si cred ca am si dreptate. poate ca nu ma intereseaza ce posteaza X (ca nu ma intereseaza, dar ce postezi tu MihaelaC deoarece tu esti Community Manager , chiar mi se pare important, si de unde sa stiu ca tu ai postat ceva importnat, daca eu primesc pe email doar raspunsurile urmarite la o intrebare cautate prin comunitate cu search) da.. si ca sa nu uit eu nu am primit pe email, desi vroiam asta, nu am primit notificare cand ai postat acest subiect concurs Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange” ... pacat.. trebuie imbunatatita platforma.. sa primesti newsletterul (dupa nume vine vorba) scrisoare cu noutati,nu? NEWSLETTER , a letter with news...

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@adrian87n am înțeles, mulțumim pentru sugestie, vom analiza acest lucru. Referitor la informare, la începutul lunii decembrie (în data de 10) am trimis newsletter-ul comunității în care am anunțat și de concurs, acesta a avut ca subiect e-mail "Hai sa vezi noutatile Comunitatii Orange".

adrian87n
Cunoscător
@MihaelaC da asa e am verificat in email si am primit , da e ok, asa sa vina permanent ce postezi tu ca si Community Manager, sau un concurs . Insa mai este o problema.. cu sa ii ajut pe ceilati , conform concursului , daca pe email nu primesc intrebarile care se posteaza in comunitate? ca imi doresc, daca stiu si pot sa ajut , o fac cu mare drag si placere, doar ca pt acest lucru, trebe sa intru in comunitate si greu distingi care intrebare e noua sau sau veche... si aici acest aspect face tot parte din newsletter al comunitati orange.. adica pe langa ce postezi tu si ne trimiti ca newsletter , tot asa trebuie si intrebarile postate sa vina pe email .. (cel putin eu asa vreau) , de asta o astfel de bifa, e optionala , pt unii buna, poate pt altii nu e buna ca e enervat sa primesti 100 de email ca s-au postat 100 de intrebari in comunitate, insa acei oameni au nevoie de un ajutor si mi se pare normal sa putem da ajuto cat mai repede imediat ce o intrebare s-a postat pe comunitate. cineva striga dupa ajutor si trebuie ajutat :). aici putina investigatie zis eu ca ar prinde bine ...

adrian87n
Cunoscător
ca sa fiu concis din datele si regulile concursului, punctele 1 si 3 , ...cum nu vin pe email notificari in acest sens trebuie doar sa intri pe platforma, si sa te dai la cautat intrebarile noi si etc.. si cine are nevoie de ajutor.. a little hard work to do... dar merita.. ca sa : "3. Ajută-i pe ceilalți membri ai comunității cu cele mai bune soluții" trebuie sa stii cine are nevoie de aceste solutii si cine are nevoie de ajutor.. si cum zice punctul 1 , ca sa : "1. Fii la curent cu ultimele noutăți " pe email nu primim toate noutatile, de fapt primesc doar ce postezi tu MihaelaC , cummunity manager si bifa pusa ca sa urmaresti raspunsurile la o anumita intrebare cautata pe site .. ... ... in my opinion, must be done some research and added a new check for the real Orange Community newsletter.. Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitate"

mihaib12
Junior
La mulți ani România!!!

BURLUI_ILIE_OVI
Începător
Salut când o să apară samsung s21 la noi în magazine orange și cât va fi prețul

BURLUI_ILIE_OVI
Începător
Când va fi accesibil 5G în toată ROMÂNIA

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@Burlui Ilie Ovidiu bine ai venit în comunitate. Samsung Galaxy S21 este deja în magazinul online pentru precomandă, aici

Iar referitor la acoperirea 5G poți căuta în comunitate folosind bara de căutare, sunt mai multe topicuri pe acest subiect, printre care: 

https://comunitate.orange.ro/questions/1972261-5g-acoperire-decat-4g

https://comunitate.orange.ro/questions/2368521-spectru-orange-2g-3g-4g-5g

 

Mario_14
Începător
Succes guys!