anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie orange money - limita lunară de tranzacții

7UP
Explorator
Buna,
Am facut mai multe tranzacții către Revolut și SelfPay iar la un moment am primit mesajul ca trebuie sa contactez banca pentru a putea efectua alte tranzacții. Am sunat următoarea zi la orange și i-am explicat ca nu mai pot face plăti nici la Glovo sau top-up Revolut și mi-a deschis o sesizare la un departament superior care m-am contactat in 1-2 zile și mi-a spus ca s-a remediat.
Eu am întrebat ca sa nu mai am problema asta pe viitor de ce am fost blocat și mi-au comunicat ca am depășit limita lunară de tranzacții sau limita pe zi ideea e ca nu am consumat nici 10.000 nici 60.000 intr-o luna tot el spune ca pot modifica limita pe zi eu nu am văzut cum pot face din aplicație dacă a facut pana acum cineva.
Părerea mea e sa facă cu acele cercuri care sunt in aplicație cât ai buget lunar si cât ai pe zi si sa îți scadă din acel cerc eu am 0 mereu.
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Știu că am făcut modificarea aceasta de la setări cont- tranzacții și limite. Dar acum nu-mi mai dă voie să fac nimic, am verificat. Știu că mă bloca și apoi am schimbat limita și numărul de tranzacții zilnice și n-am mai avut problema respectivă. Dacă nu-ți dă voie, înseamnă că sunt la maxim probabil.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
La Cardurile Mele > card de debit/credit > Setari tranzactii si limite. Aici poti sa setezi limitele la fiecare tip de tranzactie in parte. Problema e ca unele setari sunt deja la maxim. Si din cate am inteles, nu se pot modifica. Dar vezi daca te ajuta ceva de acolo. 🙂 Banuiesc ca ai atins limita de numar de tranzactii. Nu valoarea. Dar vezi concret in cazul tau.
Client Orange

7UP
Explorator
Am verificat și cel mai probabil era limita de plăti

Adrian_Calin94
Junior entuziast
Salut, Pentru a modifica limitele pe zi/luna respectiv nr de tranzactii pe zi/luna trebuie sa accesezi sectiunea cardurile mele, iar in sectiunea respectiva ai setari tranzactii si limite. Valorile maxime ce pot fi setate sunt: Plati pe internet: pe zi 45000 lei sau 20 tranzactii respectiv pe luna 60000 lei sau 100 tranzactii Plati la comercianti: pe zi 100000 lei sau 50 tranzactii repectiv pe luna 100000 lei sau 100 tranzactii Retrageri numerar la ATM: pe zi 20000 lei sau 20 tranzactii respectiv pe luna 60000 lei sau 50 tranzactii