anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SelfPay Now, alimentarea oricărui card Cash direct la stația de plata

Neaplicabil
Cu SelfPay NOW poți depune cash pe card la oricare dintre cele peste 6.500 de Stații de Plată SelfPay, indiferent de banca la care ai cardul.
https://selfpay.ro/selfpay-now/
Testat de mine, funcționează și cu cardurile Orange Money.
Consider ca este un serviciu util pentru cei care vor sa pună bani fizic pe card in caz ca nu ai timp sa ajungi într-un magazin orange sa pui Cash 🙂
5 Răspunsuri 5

Viocat
Senior certificat
O Optiune bine venita pentru clientii bancilor care percep tarife pentru transferuri

Viocat
Senior certificat
Statii de plata disponibile inclusiv în toate marile rețele de magazine (Mega Image, Carrefour, Auchan, Cora), magazine de proximitate și în benzinării, vorba reclamei

TheSpecialist
Maestru
Din păcate nu rezolva o problema destul de mare : posibilitatea de a putea ca alta persoana sa iti poată pune bani pe card , fără sa aibă aceasta aplicație. Nici măcar in Shop cardul nu poate fi alimentat de altcineva , ceea ce mi se pare un mare dezavantaj.

Tessarol
Junior entuziast
O problema grava, poate mai putin stiuta: pentru depunerile din terminale prin intermediul Selfpay, banii intra pe card in minim 48 de ore dar de obicei 72 de ore intrucat Orange Money nu are semnat un acord cu Visa. Faptul a fost confirmat telefonic de cei de la suport tehnic selfpay. Pastrati chitanta, la mine a fost nevoie de ea. Poate un moderator sa transmita problema catre cei avizati, daca stiam ca dureaza asa mult pana intra banii nu mai foloseam acest card, catre alte banci intra si in 30 de minute, acum sunt blocat.

ANdrei2131
Începător

Atentie , percepe comision daca vrei sa ti alimentezi cardul si asta vezi abia dupa ce te ai pacalit si ai depus.