anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Surpriza neplacuta Orange Money - tranzactii Foster City US

Szabolcs
Explorator entuziast
Buna ziua! Sarbatori Binecuvantate sa aveti!
In dimineata asta am avut o surpriza cu contul de la Orange Money. Vreau sa incarc cardul si observ ca am doua tranzactii pe card, stiind ca am zero lei pe card raman surprins. Ma uit despre ce tranzactie este vorba, amandoua tranzactiile din Foster City US. Am sunat la Orange si astept rezolvarea. Sincer nu mai am incredere in Orange Money. Nu pot face screenshot ca nu ma lasa. Ati patit careva?
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Nu este nici o frauda. Periodic se verifica cardul Visa. Si Revolut face la fel. Nu cere blocarea cardului fiindca nu ai de ce.

Vizualizare soluţie în postul original

36 Răspunsuri 36

Tina
Cunoscător certificat
Nu înțeleg ce tranzacții ai, dacă tu ai credit 0. Nu am mai auzit.

Szabolcs
Explorator entuziast
A incercat cineva din America sa accese contul Orange Money, de doua ori azi noapte, pacat ca nu ma lasa sa pun un screenshot sa vedeti si dv.

Szabolcs
Explorator entuziast
Am avut bani in cont pana ieri, dar am cheltuit de sarbatori toti cati am avut. Azi am vrut sa alimentez cardul din contul BT.

teacher_
#StarMember
Salut! De urgență blochează cardul și solicită eliberarea unuia nou.

Szabolcs
Explorator entuziast
Astept sa ma resune un consultant Orange, sa vad ce rezolvam. Pana atunci in cont zero lei.

Jay
Campion certificat
Este un lucru neplăcut, bine măcar ca n-ai avut bani și n-au putut sa te pagubeasca..

Szabolcs
Explorator entuziast
Asa i, dar putea fi altcineva in locul meu care sa aibe si bani.

Jay
Campion certificat
Asa este... pentru ca sunt destui "inventivi", s-au întâmplat multe astfel de lucruri în lume, nu doar la Orange Money și, au fost și persoane care au avut bani în cont... Cu siguranța, în urma verificărilor se vor lua masuri.. atât în cazul tau cât și în cazurile când se dovedește ca exista păgubiți și ca nu este vina lor..

Szabolcs
Explorator entuziast
Am reusit sa fac si poze

Szabolcs
Explorator entuziast
Cu siguranta se vor lua masuri. Asta se poate intampla la orice banca cu renume.

FaraUnID
Campion certificat
Ai fost sau esti victima unei fraude. Cineva a reusit sa obtina acces la datele cardului tau Orange Money si a incercat fie sa-l cloneze si sa efectueze cumparaturi in magazine fizice fie sa plaseze comezi online utilizand acele date. Verifica pe unde ai platit cu cardul Orange Money, atat in online cat si in offline, si cel probabil de acolo s-a reusit obtinerea datelor sau poate chiar de la o retragere chash de la un bancomat care avea atasat un dispozitiv de skimming. O alta varianta ar fi ca un atacator, prin intermediul unei aplicatii smartphone sa-si fi facut de lucru prin jurul tau si a reusit sa-ti scaneze cardul (treaba asat merge chiar daca cardul este in portofel si portofelul in buzunar) si in acest fel a obtinut datele acestuia. URGENT - Blocare card si solicitarea emiterii altuia!

Szabolcs
Explorator entuziast
Carrefour, Unicarm, plata factura Orange. Am cardul de 5 zile, deci nu prea multe tranzactii. Asa in mare cam cumparaturi magazine de bloc.

FaraUnID
Campion certificat
Nu cumva aia este o verificare a cardului chiar de catre Visa? Daca nu ma insel eu Visa Global Privacy Office este chiar in Foster City US.

Razvan
#StarMember
@initiator, ai primit 50 puncte thank you, ca ai efectuat plata facturii prin OM? Schimba cardul, este cea mai bună soluție în acest moment.