anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai merg tranzactiile cu card Orange Money 09.07.2022

adrianm82
Începător
Nu mai merg tranzactiile cu card Orange Money. Aveti idee ce procesator de plati folosesc cei de la Orange si daca probleba e doar in Romania? Incerc sa fac o plata de 10 ore si inca n-am reusit.
14 Răspunsuri 14

Pololica
Specialist
Am primit mesaj în aplicație ca este mentenanță la noapte, dar plățile nu ar fi afectate. Probabil sa fie ceva erori de implementare temporara.

arsradu
#StarMember
Am primit azi notificare cum ca ar fi probleme cu procesatorul de plati. Deci da, e cunoscuta problema. De asemenea, mesajul de mentenanta (diferit de notificare, la care nu am screenshot) are luna gresita. 🙂
Client Orange

alexa32
Junior entuziast
Nu funcționează cardurile de ore bune. Orange Money n-a comunicat nicio estimare. N-are nicio legătură cu mentenanța programată.

arsradu
#StarMember
Probabil pentru ca nu ține de ei. Ceea ce a tinut de ei (mentenanta) au anuntat cu tot cu estimari.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Și eu am primit mesaj că nu funcționează serviciile. Este cunoscută problemă!

Razvan
#StarMember
Încă nu s-a remediat eroarea la aplicația Orange Money. Poate vor reuși astăzi să îi dea de cap.

Vio73
#StarMember
La mine a mers. Chiar am alimentat și am făcut o plată la un magazin Profi!

adrianm82
Începător
Se pare ca au remediat. Si eu tot la magazinul respectiv am testat de dimineata. Singura problema e ca nu se actualizeaza soldul in aplicatie. Probabil dupa mentenanta de azi noapte.

RafaHelper
#StarMember
Din ce am observat exista întârzieri in procesarea platilor sau tranzacțiilor. Este posibil sa nu apară in aplicație imediat iar soldul sa nu fie actualizat, eu inca primeasc notificări acum pentru tranzacțiile efectuate ieri seara sau de dimineață. Soldul afișat in aplicație e posibil sa nu fie corect. Tranzacțiile cu cardul efectuate prin Google Pay au fost procesate cu succes pe tot parcursul weekendului.

Razvan
#StarMember
Astăzi am avut 2 reîncărcări eșuate ale contului OM, si am fost notificat abia la 1h că nu am respectat instructiunile de alimentare a contului, in realitate, problema este la Orange.

alexa32
Junior entuziast
Și eu am câteodată probleme la alimentare dar în cazul meu cred ca problema e la unicredit pentru ca mi se întâmplă la fel și la eMAG.

Vio73
#StarMember
Am avut și eu zilele trecute probleme cu reîncărcarea, dar a mers a doua zi.

Razvan
#StarMember
Astăzi a mers alimentarea contului 🙂

Vio73
#StarMember
Din păcate, mai dă rateuri in ultima vreme.