anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicația Orange Money nu funcționează pe telefoanele Huawei

Mihai_S
Junior

Bună seara, 

Compania Orange România oferă spre vânzare telefoane din noile generatii Huawei, dar fără sa specifica ca aplicațiile dezvoltate de Orange, în speță in cazul nostru Orange Money nu este disponibila pentru aceste telefoane care nu mai au acces la serviciile Google.

Si cu toate astea compania Orange România nu face niciun efort sa migreze aplicația Orange Money pe App Gallery de la Huawei, dar nici nu informează clienții ca aplicația Orange Money nu va funcționa pe telefoanele Huawei din noile generatii.

Frumos din partea Orange...

Pentru Senegal, Iordania și sper ca nu greșesc dacă adaug și Cehia, exista aplicația Orange Money migrația pe App Gallery.

Deci la alții se poate, dacă se vrea... 

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salut!

Problema este alta: daca ai citi stirile legat de UE si Huawei, vei intelege ca politica are un cuvant de spus. ING, de exemplu, are in AppGallery aplicatia pentru Turcia, dar, pentru Romania, "analizam, dar nu stim cand va fi disponibila".

Ca utilizator de Orange Money si de telefon Huawei fara Google, a trebuit sa fac un mic artificiu pentru instalarea aplicatiei, dar este utilizabila.

PS: sper ca esti la curent cu faptul ca Orange Money ar fi in discutii cu Alpha Bank, nu? Momentan tratez stirea doar ca discutii, dar ma astept ca un anunt de preluare sa fie facut oricand (asa cum s-a intamplat cu UPC si Vodafone: veneau informatii ca UPC incepea sa fie vandut prin tarile europene, dar in Romania inca nu incepusera zvonurile).

Te salut, 

Adică ai rezolvat problema românește, cu un emulator gen Gspace sau Gbox și acum dacă în cadrul emulatorului încerci sa găsești caracteristicile terminalului Huawei pe care-l deții vei afla ca defapt emulatorul l-a făcut sa fie vizibil de către sistem ca fiind Xaomi...

Dacă tu numești asta o soluție, adica sa păcălești sistemul ca să beneficiezi de o aplicație a operatorului de telefonie mobila, căruia ii este greu sa o posteze pe App Gallery, atunci îmi dau seama de nivelul așteptărilor pe care le ai din partea operatorului căruia ii plătești lunar abonamentul și serviciile...

O zi faină... 

Nu folosesc Gbox sau GSpace. Doar instalat pe un telefon cu GMS și transferat cu Share It. Și da, operatorul nu mai este de jumătate de an Orange. Și dacă și Orange Money nu va mai fi sub tutela Orange, noi nu vom mai discuta în această comunitate. 

Și nivelul așteptărilor asupra serviciilor operatorului sunt ale mele, nu ale tale, a vecinilor de palier sau al altor trecători de pe stradă. În aproape 20 de ani de când folosesc telefonul mobil, mi-au mai rămas Lycamobile și Benefito să mai ajung cu numărul. Poate asta îți va răspunde la întrebare... dacă chiar vrei un răspuns. 

Screenshot_20230611_201007_ro.orange.omoney.jpg