anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se face alimentare cardului Orange Money fara comision?

Maria_17
Începător
cum se poate alimenta cardul fara comision
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Buna @Maria_17

‏‏‎ ‎

Poti alimenta cardul Orange Money in magazinele fizice Orange dar si din aplicatia Orange Money fara comision.

Pentru a alimenta cardul in magazin trebuie sa mergi la ghiseu, sa prezinti buletinul si sa ceri acest lucru iar operatiune este gratuita, adica fara comision sau costuri.

‏‏‎ ‎

Pentru a alimenta cardul din aplicatie fara comision trebuie sa alegi optiunea Alimentare cont si sa urmezi pasii de acolo. Banii sunt disponibili imediat. Poti salva cardul in aplicatie pentru alimentari viitoare rapide. Poti folosi orice card emis in Romania de la orice institutie bancara, chiar si Revolut sau Monese (orice card bancar emis în Uniunea Europeana si Marea Britanie sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro care are parola 3D Secure activa). Orange Money nu percepe comision, dar banca care a emis cardul poate sa perceapă comision.

 

Poti face si transfer in lei dintr-un cont bancar deschis la orice banca din Romania catre IBAN-ul asociat contului Orange Money.

‏‏‎ ‎

Sa ne spui daca ai reusit.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Mădălin
Cunoscător certificat
Iar deplasarea în magazin este obligatorie?

DanielaH
Moderator
@Mădălin, în cazul tău, abonamentul fiind contractat pe numele altei persoane, îți vei putea activa contul Orange Money doar într-un Orange Shop, cu acea împuternicire.

Razschumi
Junior
Mi-am comandat de câteva zile cardul Orange Money, ieri a sosit, însă nu știu cum să îl activez. Am citit ca se va activa automat atunci când faci o retragere de numerar de la orice ATM. Din contul meu de Orange Money nu am reușit să alimentez cardul (am mers la secțiunea ALIMENTEZ însă am pus banii în contul meu și nu pe card). Cum se poate pune bani pe card?

Ascary
Campion certificat
Salut Razshumi. Cardul reprezina "unealta" cu care operezi banii din cont. Fii linistit,banii sunt pe card. Cardul tau functioneaza la platile online sau cu platile fizice in magazine,doar la retragere din ATM-uri ti se va activa cardul introducand PIN-ul cardului in ATM.

Razschumi
Junior
Mulțumesc Ascary, chiar îmi făceam griji pentru că nu înțelesesem. De acum pot plăti cu cardul Orange Money și în magazine (până acum foloseam cardul bancar).

ileansconstanti
Începător

Buna cum alimentează cârd de credit Oregon mokai