anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money - Casback 7% cu Pachet Extra 20 lei/ luna - Limita 50 lei

Paulmacarie
Junior

Mi se pare foarte buna aceasta oferta, dar e totusi limitata oferta. Platesti 20 de lei pe luna si poti primi inapoi maxim 50 de lei, deci 30 de lei maxim pe luna profit/ 360 pe an. Asa ca un feedback, daca ar lasa 24 rate fara dobanda la orice comerciant si minim 100 lei cashback pe luna, acest card ar fi cel mai bun de pe piata.

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Paul,

Da, ar fi... Din pacate, cele 24 de rate s-au transformat in 12. In continuare e o solutie foarte buna, in special prin prisma faptului ca poti plati cu cardul de credit la orice comerciant care accepta plata cu card. Daaar...nu la fel de buna cum era in trecut, din pacate.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Cam greu oferte care sa se imbine... Da, 24 luni ar fi fost ideal, dar cred ca mai bine ar trebui ales beneficiul mai bun pentru fiecare: ori cash back (practic, daca folosesti in conditiile ofertei, nu platesti nimic suplimentar pentru folosirea cardului), ori 24 luni fara dobanda (lucru apreciat de utilizatorii cardurilor de credit).

FLo1
#StarMember

Din păcate multe bănci au facilități mai bune și mai multe. Facilitatea de bonusare și rate nu sunt cumulabile la nici un furnizor de card de credit. Dar fiecare alege după nevoie.