anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificari rate Orange Money de la 1 Octombrie

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Hello,

Se pare ca de la 1 Octombrie, numarul maxim de rate in care vor putea fi esalonate cumparaturile mai mari de 300 RON se modifica de la 24, la 12.

Personal, speram sa se permanentizeze "oferta" cu 24 de rate, pentru ca nu stiu sa mai ofere cineva asa ceva, ceea ce inseamna un motiv in plus pentru cei care nu sunt deja clienti Orange Money, sa devina clienti, iar pentru cei existenti, sa ramana clienti fideli Orange Money.

Se pare ca lucrurile au luat-o cumva inapoi. Si nu pot sa zic ca sunt foarte incantat de modificare.

Aveti idee de ce s-a facut modificarea asta?

Cu toate ca mi-ar placea foarte mult sa am un raspuns oficial, ma indoiesc ca o sa primesc unul. Sau daca o sa fie unul oficial, o sa fie ceva de genul: "pentru ca asa s-a decis". Ceea ce evident ca nu raspunde la intrebare.

Asa ca, intrebarea e mai mult la modul general, pentru toata lumea.

Client Orange
2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Nu folosesc cardul de credit de la Orange, ci de la ING, dar pot veni cu anumite informatii comparative intre cele doua:

- Orange ofera 12 rate, ING doar la anumite magazine (si pentru o suma mai mare, sau implicit pentru anumite magazine)

-Orange pare sa aiba un curs valutar mai bun (la sume mici, nu are sens, dar pentru o vacanta, unde sumele finale sunt mai ridicate, acel curs s-ar putea sa faca o mica diferenta).

- Orange (debit) accepta alimentare cu cardul si pentru 0.01 lei (fata de Revolut, serviciu pe care l-am folosit in trecut care accepta o suma minima (in urma cu doi ani minimul cu care puteam alimenta Revolut era 30 lei))

-Orage (debit) percepe comision 0 la retrageri din afara (la un curs care poate fi mai apropiat de cel al BNR)

Ca fapt divers, in spatele cardului de debit Orange Money am cardul de cumparaturi/credit ING pentru situatiile in care am nevoie de numerar si nu am disponibil in portofel (fizic) sau pe cardul de debit al ING.

Vio73
#StarMember

Destul de neplăcut, dar asta este. Eu folosesc un card de rate de la BRD, dar și acolo fluctuează numărul de rate în care poți plăti pe la diverși comercianți, de la lună la lună. Să sperăm că nu apar constrângeri pe scară mai largă!