anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dobanda pentru suma transferata dintr-un card de credit Orange Money intr-un alt cont Orange Money

Inteleg ca nu exista comision pentru transferurile intre conturile Orange Money, insa la suma transferata se percepe dobanda pentru suma transferata daca este trimisa tot intr-un cont Orange Money?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Venim cu câteva clarificări din partea colegilor de la Orange Money. Transferurile din Cardul de Credit Orange Money sunt posibile numai prin funcția de "alimentare cont". Asadar, dacă un client dorește să transfere o suma din Cardul de Credit într-un alt cont pe care acesta îl folosește, poate face acest lucru accesând opțiunea de alimentare cont a aplicației respective (Orange Money, Revolut, ING etc.) și introducând datele Cardului de Credit. Pentru alimentarea contului Orange Money se poate folosi 100% din limita de credit, iar pentru alimentarea altor conturi se poate transfera doar 40% din limita acordată. La fel ca retragerile de numerar de la ATM, acest tip de tranzacție este comisionat cu 10 RON. În ceea ce privește transferurile către un IBAN din contul Cardului de Credit, acestea nu sunt disponibile momentan. Recomandam clienților să utilizeze Cardul de Credit Orange Money preponderent pentru plățile la comercianți, pentru care nu se percepe niciun comision și care beneficiază de posibilitatea de eșalonare în rate fără dobandă la sumele de peste 300 RON.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Se poate alimenta contul Revolut cu 100% din suma aflata pe cardul de credit orangemoney prin googlepay.

Salut,

Poți utiliza 40% din limita de credit pentru tranzacții cu numerar (spre exemplu: retrageri de numerar de la ATM și transfer de sume din limita de credit pentru alimentarea altor conturi de plăți - inclusiv Revolut).

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Daniela, cred ca e ceva ce n-am inteles eu. :) Alimentare Cont nu e pentru contul propriu? Daca da...din cate am inteles eu, Ionut voia sa transfere catre un alt cont Orange Money (nu al lui). Daca transferurile pe IBAN nu sunt posibile, si singura varianta este Alimentare Cont, sau retragerea banilor si redirectionarea lor, raspunsul este, dupa cum am zis si mai sus: nu se poate. :)) Pentru ca nu cred ca cineva o sa-i dea datele cardului de credit altei persoane, astfel incat acea persoana sa-si poata face Alimentare Cont pe baza lui. Plus ca, ideea cred ca era de transfer dintr-un cont intr-altul. Dintr-un cont Orange Money intr-un alt cont Orange Money. Nu in contul aceleiasi persoane. Eventual pe baza numarului de telefon, asa cum e si la contul curent. Deci...ori n-am inteles eu bine cazul la care se refera Ionut cu transferul dintr-un cont intr-altul, ori...pur si simplu nu se poate.
Client Orange

DanielaH
Moderator
Exact, transferurile către un IBAN cu Cardul de Credit sunt indisponibile. Cum am spus mai sus, prin funcția de Alimentare cont cu datele Cardului de Credit, clienții își pot alimenta alte conturi bancare pe care tot ei le utilizează (inclusiv contul Orange Money), însă nu pot transfera sume din contul Cardului de Credit direct în conturile altor persoane. @vasile.ionut84, ne explici exact care este situația ta ca să putem marca răspunsul corect care să-i ajute și pe alți utilizatori? Mulțumim.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Da, tu zici paractic sa faci o "plata", folosind datele cardului de credit. Ca e in Orange Money (unde functia e de Alimentare Card), fie ca e in alta aplicatie care are o functie similara, ideea e aceeasi: sa faci o plata. Daca nu ma insel, asta e si secretul (nu e niciun secret, dar zic asa) pentru care transferurile pe IBAN (in cazul asta, nu se pot face oricum, dar zic in general) dureaza mai mult (in special catre alte conturi) decat o alimentare de card. La Alimentare, o ia ca plata, si e normal sa se faca instant. E ca si cand ai fi la casa la supermarket si vrei sa platesti cu cardul. Evident ca o sa-ti faca plata pe loc. Nu poti sa astepti 24 de ore acolo pana se face transferul dintr-un cont intr-altul. :)) Da, bun, eu m-am dumirit. :) Daca Ionut vrea sa ne dea mai multe detalii despre cum ar fi vrut el sa functioneze transferul asta, ar fi foarte bine, ca sa clarificam situatia. Oricum ar fi, eu unul am invatat cateva chestii noi cu ocazia asta! Asa ca, va multumesc frumos! 🙂
Client Orange

DanielaH
Moderator
Până revine Ionut vom elimina noi marcajul de soluție, urmând să marcăm ulterior răspunsul corect. Mulțumim și noi.