anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se acorda bonusul Extra travel?

Nexus11
Junior entuziast

Am o problema legata de bonusul extra travel.

Mai exact cum se calculeaza acesta? Am luat cam aproximativ 30 de zile in urma niste bilete de avion cu cardul de credit avand activa  optiunea extra travel.Am primit bonusul de la acele bilete inapoi pe card.Weekendul trecut am fost la o agentie de turism din tara unde am platit 2 avansuri la 2 excursii in tara.Pentru aceste tranzactii nu am primit nici un bonus pe card.

Este vreo problema cu acea agentie de turism? sau am primit tot bonusul pentru acele bilete si trebuie sa mai astept?La pachetul extra safe la fiecare inceput de luna se primeste bonus in functie de cumparaturile facute.

 

1 Soluţie acceptată‚

Nexus11
Junior entuziast

A trecut o perioada mai mare de timp si am platit din nou la aceeasi agentie de turism.

De data aceasta a functionat bonusul.Se pare ca acea activare a optiunii s-a facut mai tarziu cam pe 16 a lunii.

Mai pe scurt bonusul daca pe luna in curs l-am facut deja, se va reactiva din nou pe 16 luna urmatoare.Deoarece pe 16 am activat aceasta optiune.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Anca07
#StarMember

Buna Nexus, 

Asta am gasit in regulament:

Pachetul de Beneficii "Extra Travel" Prin activarea pachetului de beneficii "Extra Travel", Orange Money ofera detinatorilor cardurilor de credit urmatoarele facilitati: 2.6.1. Bonus in cuantum de 7% din contravaloarea fiecarei plati cu cardul de credit pentru tranzactiile aferente cheltuielilor de calatorie din tara si strainatate, maximum 100 de lei/luna, bonus acordat lunar pe toata perioada in care detinatorul cardului mentine activ pachetul de beneficii "Extra Travel". 2.6.1.1. Tranzactiile eligibile pentru acordarea bonusului vor fi considerate tranzactiile de plata la comercianti (prin intermediul POS sau pe Internet) pentru achitarea cheltuielilor de calatorie din tara si strainatate pentru: cazare (hoteluri/pensiuni), transport (bilete de avion/tren/ferry/mijloace de transport in comun/rent-a-car) si pentru achizitionarea de pachete oferite de catre agentiile de turism. 2.6.1.2. Tranzactiile eligibile pentru acordarea bonusului vor fi identificate in sistemul de carduri Orange Money prin clasificarea standard conform regulilor organziatiei internationale de plati Visa International pentru tranzactiile de acest timp, avand urmatoarele coduri de identificare: Merchant Category Group (MCG): Airlines, Car Hire, Hotels, Travel, respectiv Merchant Cathegory Code (MCC) mentionate in Anexa 1 a prezentului Regulament. 2.6.1.3. Contravaloarea bonusului se va acorda de catre Orange Money la data autorizarii tranzactiei eligibile efectuate prin intermediul cardului de credit, in contul Orange Money deschis pe numele detinatorului cardului de credit, in cazul in care sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: a. contul Orange Money este activ b. tranzactia de plata prin intermediul cardului de credit a fost autorizata din limita de credit si nu din fondurile proprii ale clientului depuse in contul cardului peste valoarea liniei de credit acordata de catre Orange Money (daca este cazul).

Il poti citi integral, aici: https://www.orange.ro/assets/pdf/cc-regulament-beneficii.pdf?v1

Nexus11
Junior entuziast

Am mai plătit cu cardul astfel de excursii sau chiar trenuri. Știu ca dacă depășești plafonul respectiv nu mai primești bonus. Era ideea de când se calculează pentru ca la extra safe la început de luna se relua acordarea bonusului. Cardul e folosit în loc de cardul de salariu asa ca bani pe dansul sunt tot timpu. E alimentat de la cel de salariu. 

Salut,

Pentru Pachetul "Extra Travel" bonusul este in cuantum de 7% din contravaloarea fiecarei plati cu cardul de credit pentru tranzactiile aferente cheltuielilor de calatorie din tara si strainatate, maximum 100 de lei/luna. Pentru ca o tranzactie sa fie eligibila pentru acest bonus, este nevoie ca plata sa fie facuta la o companie care are unul din urmatoarele coduri de identificare: Merchant Category Group (MCG): Airlines, Car Hire, Hotels, Travel, respectiv Merchant Cathegory Code (MCC). Contravaloarea bonusului se va acorda de catre Orange Money la data autorizarii tranzactiei eligibile efectuate prin intermediul cardului de credit, in contul Orange Money deschis pe numele detinatorului cardului de credit. Mai multe detalii se regasesc in regulamentul de pe site, aici https://www.orange.ro/docs/money/pdf/Regulamentul-pentru-Programul-de-Beneficii-pentru-Cardul-de-Cre...   

Nexus11
Junior entuziast

Din păcate nu asta cautam. Nu aia e soluția deja aleasa. Am vb cu cei de la Orange direct la telefon și mi s-a spus ca voi mai primi un nou bonus când se va face o noua luna. Cumva acest extra Travel a fost făcut mai pe la mijlocul lunii. Pe scurt nu am făcut luna. Așteptăm să mai fac o achiziție și as fi pus soluția aici. 

Mulțumim pentru feedback!

Am eliminat marcajul de soluție și o așteptăm pe a ta.

O zi frumoasă!

Nexus11
Junior entuziast

A trecut o perioada mai mare de timp si am platit din nou la aceeasi agentie de turism.

De data aceasta a functionat bonusul.Se pare ca acea activare a optiunii s-a facut mai tarziu cam pe 16 a lunii.

Mai pe scurt bonusul daca pe luna in curs l-am facut deja, se va reactiva din nou pe 16 luna urmatoare.Deoarece pe 16 am activat aceasta optiune.

Mulțumim mult pentru clarificare! Mă bucur că s-a rezolvat.

Te mai așteptăm în Comunitate.