anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Card credit venituri non-salariale

caracostea
Junior entuziast
Bună ziua!
Aveți idee dacă se poate obține cardul de credit neavând venituri din salarii, dar alte tipuri de venit?
Mai exact, eu sunt software developer și lucrez printr-un SRL propriu, full time, pentru un client din afara țării, iar suma facturată este fixă. Trimestrial retrag dividende.
Mulțumesc!
8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator
Salut, caracostea! Găsești aici toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a avea un card de credit Orange Money https://www.orange.ro/money/card-credit/ Vom întreba și noi colegii despre situația ta particulară.

caracostea
Junior entuziast
Mulțumesc frumos! Aștept cu interes!

caracostea
Junior entuziast
@DanielaH Nicio veste inca?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@caracostea îmi pare rău pentru întârziere. Colegii ne-au spus că în acest moment sunt acceptate doar venituri din salarii și pensii, care sunt raportate la ANAF.

caracostea
Junior entuziast
Buna Mihaela, Multumesc frumos pentru raspuns. As adauga faptul ca si venitul din dividende este raportat la ANAF, prin intermediul declaratiei unice. Tot de la ANAF pot obtine chiar si adeverinta de venit pe fiecare an fiscal, din care reies toate tipurile de venit, inclusiv venitul din dividende.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@caracostea mulțumim pentru detalii. Le-am transmis colegilor și mi-au spus că veniturile trebuie să fie declarate la ANAF în mod eligibil pentru verificările necesare la aplicarea cardului de credit. Pentru a verifica acest lucru mi-au spus să încerci direct din aplicația mobilă să soliciți un card de credit. Să ne spui dacă ai reușit.

caracostea
Junior entuziast
V-am urmat sfatul si am aplicat. Cererea a fost respinsa. Poate ca ar trebui sa revedeti politica de acordare a acestor produse de creditare, avand in vedere ca aceste criterii de eligibilitate tocmai au dus la refuzarea acordarii acestui card de credit pentru un venit mediu lunar din zona a 6 x salariul MEDIU net pe economie 2021 din Romania.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@caracostea îmi pare rău, le-am transmis colegilor.