anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Card credit Orange Money - doar 12 rate?

Daniel12
Începător

Salut.

Am facut cerere in 21.09.2022 pentru un card de credit Orange Money deoarece consultantul din Orange Shop mi-a zis ca acesta ofera 24 de rate fara dobanda. 
Acum daca vreau sa esalonez ceva in rate, pot doar in 12 rate?! Sau cei care au semnat pentru cardul respectiv cu oferta de 24 de rate faraa dobanda beneficiaza in continuare de oferta asta? 

Cum pot sa schimbe oamenii astia conditiile cum vor ei?
In ultimele luni am avut doar probleme cu ei, de la anulare precomanda fara aviz, la schimbare de conditii la cardul de credit.

17 Răspunsuri 17

Anonim
Neaplicabil

Daniel, nu e nevoie sa fii agresiv cand cineva incearca sa te invete de bine. Mult succes la Anpc, se pare ca ai destul de mult timp liber.

Nu sunt deloc agresiv, dar nu poti sa-mi spui tu ca sigur am primit instiintare cand nu e cazul si stiu exact cum am fost tratat de cei de la orange. 
Si daca am destul timp liber ce? Tu esti cel care face observatii fara rost, nu eu, scuza-ma. 
Tot timpul o sa am timp liber pentru a-mi face dreptate. Unii dintre voi puteti sa luati exemplu, sa nu mai lasati de la voi, ca de aia merge tara asta cum merge. 

Antonio69
Junior entuziast

Da,fac ce vor ei...NU AM FOST NICI UNUL ATENT CÂND AM SEMNAT CONTRACTELE..CĂ NICAIERI ÎN CONTRACT NU SPECIFICA 24 RATE..SI EU AM AVUT O CEARTĂ CU EI ..NU PUTEM FACE NIMIC CA NU AVEM VREO DOVADĂ CA AM SEMNAT CONTRACT CU 24 RATE..

UITATE LA POSTAREA MEA ...EU SUNT MAI"BINE"CA TINE ȘI NU VOR SA MI DEA CE MI SE CUVINE..😁👍