anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Actualizare card credit orange money

Viocat
Senior certificat
De ce dureaza atat de mult refacerea liniei de credit? Am un card de credit cu limita exemplu 1000 lei. Folosesc 700 lei plati card de credit. Alimentez card debit si transfer intre conturi OM suma 700 lei tranzactii realizate instant. Din cardul de debit banii se retrag instant, insa cardul de credit cu limita de 1000 lei se actualizeaza la minute bune. De ce transferul intre conturile proprii dureaza atat de mult?
2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember
Răspunsul pe scurt: probleme de funcționalitate și de aplicație. Detaliat, transferul care ar trebui realizat instant atât pe cardul de debit OM (https://www.orange.ro/help/cum-alimentez-contul-orange-money-i-ct-dureaz-transferul-8048 ) dar și pe cel de credit OM (cu atât mai mult dacă transferul se face tot de pe un card OM). Dar cum MARKETINGUL și realitatea nu au nimic în comun decât o percepție asupra faptelor, de fapt timpul de procesare depinde de ”inteligența” aplicației și de profesionalismul dezvoltatorilor. Ai încredere în ei? Atunci e de bine. Însă realitatea îți va confirma așteptările.

Viocat
Senior certificat
Am incredere in ei, altfel nu eram abonat orange. Client am devenit ptr orange money, apoi am folosit si serviciile celelalte.